Αθλητισμός

Νέα Ιωνία: 28οι μαθητικοί αγώνες δρόμου!

Σήμερα Κυριακή, 10 Μαΐου 2015, στις 8:30 το πρωί, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, τα Νηπιαγωγεία, τα ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ, το Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, το Ειδικό Σχολείο και τον Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ», διοργανώσαν τους 28ους Ετήσιους Αγώνες Δρόμου.

Τα παιδιά έδωσαν το παρόν και οι γονείς τους ήταν εκεί να τα απαθανατίσουν και κυρίως να επιβραβεύσουν την προσπάθεια. 

Σε όλα τα παιδιά που έτρεξαν και τερμάτισαν απονεμήθηκε «ειδικό αναμνηστικό δίπλωμα».

Μετάλλια & στεφάνια ελιάς πήραν οι τρεις πρώτοι νικητές και οι τρεις πρώτες νικήτριες κάθε κατηγορίας.

dromeas2-juniorsclub.gr

Ανάμεσα του κι ο μικρός Γιώργος Νικηφοράκης ο juniors reporter μας, δαφνοστεφανωμένος και με μετάλλιο καθώς κατέλαβε την 2η θέση στα 200 μέτρα. 

Κύπελλο δόθηκε στα  ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, στο ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ στο ΠΡΩΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ και στον ΠΡΩΤΟ ΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. Πρώτα ανακηρύχθηκαν τα σχολεία εκείνα, που με ειδική βαθμολογία των έξι πρώτων αθλητών, κάθε κατηγορίας, συγκέντρωσαν την μεγαλύτερη –αθροιστικά- ομαδική βαθμολογία.

Επίσης, βραβεύτηκε το Σχολείο με την μεγαλύτερη συμμετοχή μαθητών. Το Κύπελλο αυτό αποδόθηκε στο σχολείο με την καλύτερη αναλογία στις συμμετοχές των μαθητών του, προς την δύναμη των μαθητών του σχολείου.

Τα σχολεία διαγωνίστηκαν για το κύπελλο αυτό σε δύο κατηγορίες: α) Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και Νηπιαγωγεία, β) Δημοτικά και Γυμνάσια.

ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ: Μεγάλο Κύπελλο έδωσαν σε ένα αθλητή, που επιλέχθηκε με κλήρωση, δεν ήταν νικητής κάποιας κατηγορίας αλλά έλαβε μέρος και με τον τρόπο αυτό τιμάται ο αθλητής που τρέχει, χωρίς να κάνει αυτοσκοπό τη νίκη, αλλά συμμετέχει για τη χαρά της άθλησης.

dromeas-juniorsclub.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ:

Οι αγώνες διεξήχθησαν κατά τάξεις και χωριστά τα αγόρια από τα κορίτσια. 1) Νηπιακοί Σταθμοί: 100 μέτρα. 2) Νηπιαγωγεία: 150 μέτρα. 3) Α΄και Β΄ τάξεις Δημοτικού: 200 μέτρα. 4) Γ΄και Δ΄ τάξεις: 300 μέτρα. 5) Ε΄και ΣΤ΄ τάξεις Δημοτικού και όλες οι τάξεις του Γυμνασίου: 400 μέτρα. 6) Γονείς (Μητέρες-Πατέρες): 400 μέτρα. 7) Σκυταλοδρομία 4Χ100 (μαμάδων-μπαμπάδων). 8) Διελκυστίνδα (μαμάδων-μπαμπάδων).

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο