Προτεινόμενο Πρωταγωνιστές

Ο Δήμος Ερμιονίδας βράβευσε την Κατερίνα Βέργη

Τιμητική απονομή στην Διευθύντρια του Μεγαλύτερου Εκπαιδευτικού Οργανισμού “ΒΕΡΓΗ” στην Δυτική Ελλάδα, κα Βέργη Κατερίνα, από τον Δήμαρχο Ιωάννη Γεωργόπουλο, του Δήμου Ερμιονίδας.

Η κα Βέργη Κατερίνα, έπειτα από πρόσκληση, παραβρέθηκε στην Ερμιόνη,  για την Τιμητική Εκδήλωση που σκοπό είχε να βραβεύσει δημοσιογράφους – ανταποκριτές στην πρώτη γραμμή του πολέμου Ουκρανίας-Ρωσίας. 

Στις 5 Αυγούστου, ο Δήμος Ερμιονίδας και ο Δήμαρχος Ιωάννης Γεωργόπουλος Ιωάννης, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε – φωτορεπόρτερ Βασίλειου Κουτρουμάνου και την οργανωτική αριστεία του Ερμιονίτη, Θωμά Σκούρτη, τίμησαν τους δημοσιογράφους, εικονολήπτες, φωτορεπόρτερς και τεχνικούς των Πανελλαδικής εμβέλειας Μέσων Ενημέρωσης, ιδιωτικής και δημόσιας τηλεόρασης, που εργάστηκαν ως Πολεμικοί Ανταποκριτές και κάλυψαν τα γεγονότα στον πόλεμο που ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου 2022, ανάμεσα στην Ρωσία και την Ουκρανία.

Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα, ο Δήμος βράβευσε για την προσφορά και στήριξη, την κα Βέργη Κατερίνα!

Η Κατερίνα Βέργη, Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΒΕΡΓΗ, είναι ένας άνθρωπος με μεγάλο έργο στο κοινωνικό σύνολο και θερμή υποστηρίκτρια κάθε δράσης που αφορά στον άνθρωπο, την εκπαίδευση και την επιστήμη! 

Η κα Βέργη, έχει στο ενεργητικό της δεκάδες διακρίσεις – βραβεύσεις, ωστόσο η στάση ζωής της, είναι πάντα τόσο ταπεινή και ευγενική, όπου τις περισσότερες φορές στέκεται διακριτικά πίσω από κάθε Εκδήλωση και κάθε Φιλανθρωπική δράση και έχει πάντα ως πρότυπο των Μέντορα της, πατέρα της, κο Βέργη Σπυρίδωνα! Είναι μια γυναίκα όπου διακρίνεται για τους τρόπους της, την ευγένεια της και το χαμόγελο της! 

Η εκδήλωση αυτή έγινε στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης φωτογραφίας του Προέδρου της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. Βασίλειου Κουτρουμάνου με θέμα «Η ειρηνική Μαριούπολη των Ελλήνων».
Μετάβαση στο περιεχόμενο