Επικαιρότητα

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας

Την Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2024, στο Υπουργείο Υγείας, πραγματοποιήθηκε, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) Dr. Αντώνιου Αυγερινού και του νέου Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το πολυδιάστατο ανθρωπιστικό και εθελοντικό έργο του Ε.Ε.Σ και ειδικότερα η τεράστια προσφορά του στον Τομέα της Υγείας μέσω συνεχών δράσεων προαγωγής Υγείας σε όλη την Ελλάδα αλλά και των διαχρονικών Υπηρεσιών Υγείας (Νοσηλεία στο Σπίτι, Κινητή Ομάδα Υγείας, Αγωγή Υγείας, Εκπαιδευτικοί Υγειονομικοί Σταθμοί E.E.Σ. κ.α.) που προσφέρει ο Ε.Ε.Σ. προς όφελος της κοινωνίας. Παράλληλα, συζητήθηκαν νέες δράσεις και επικείμενες συνεργασίες σε κοινούς τομείς ενδιαφέροντος, στοχεύοντας πάντοτε στην ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της χώρας.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ενημέρωσε τον Υπουργό για την αναγεννητική πορεία που διανύει ο Ε.Ε.Σ σε σταθερές βάσεις, καθώς και για το τεράστιο και πολυσήμαντο ανθρωπιστικό έργο που επιτελούν καθημερινά οι χιλιάδες των εθελοντών του ανά την Ελλάδα.  

Ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. για την πολύτιμη προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού όλα αυτά τα χρόνια, επιβεβαιώνοντας την κοινή πορεία και απόλυτη ταύτιση σε θέματα ανθρωπισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης.

 

Πυρετός: 10 μύθοι που δεν πρέπει να πιστεύετε

Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας: Τα τιμολόγια ρεύματος όλων των προμηθευτών για τον Ιανουάριο

Μετάβαση στο περιεχόμενο