Like Safety Project Θέματα υγείας Προτεινόμενο

Οι 15-50 έστειλαν μήνυμα ζωής με τη συναυλία του Διήμερου Φεστιβάλ Πάτρας “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών” (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διήμερο Φεστιβάλ Εκδηλώσεων “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”, όπου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου στην Πάτρα. 

Ο οργανισμός «Safety Project: Οργανισμός, Κατάρτισης – Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης – Πρόληψης, σε Θέματα Ασφάλειας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Διαπολιτιστικών και Υγείας», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μαζί με χιλιάδες Πατρινούς, έστειλε το πιο ηχηρό μήνυμα Αγάπης και Ζωής! 

Αρωγός αυτού του Διήμερου Φεστιβάλ το Πανεπιστήμιο Πατρών και η Ελληνική Αστυνομία! 

Αφορμή η μικρή μας πρέσβειρα, Άννα – Αποστολία, η οποία χρειάστηκε να υποβληθεί δύο φορές σε Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών από ξένους συμβατούς Δότες, μία γυναίκα από την Ελλάδα κι ένας άνδρας από το Ισραήλ. 

Ένας από τους κύριους σκοπούς μας, ήταν να ενημερώσουμε τον κόσμο, για τη διαδικασία που πλέον είναι ανώδυνη και ανέξοδη, γίνεται εύκολα με λίγο σάλιο σε μια μπατονέτα για να γίνεις Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών κι αν είσαι τόσο τυχερός/η ώστε να χρειαστεί να σώσεις ένα παιδί, ένα συνάνθρωπο μας, τότε πολύ εύκολα και γρήγορα, με τη διαδικασία της αιμοληψίας προσφέρεις λίγο αίμα όπου από αυτό συλλέγουν τα αιμοποιητικά κύτταρα, το μόσχευμα που βλέπετε στο ασκό της φωτογραφίας. 

Είναι σημαντική η απήχηση και η υποστήριξη φίλων, συνεργατών και εθελοντών στον Οργανισμό Safety Project

(φώτο: Ελένη Βασιλοπούλου, Κατερίνα Βέργη και Αμάντα Τσουτσάνη)! 

Το Διήμερο Φεστιβάλ Εκδηλώσεων “Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών”, κατάφερε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο να ενημερώσει χιλιάδες πολίτες και να κάνεις πολλές εγγραφές. Ανάμεσα στους νέους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, η τραγουδίστρια Φανή Μελεμενή, πολλοί γνωστοί Πατρινοί και φυσικά η ψυχή του συγκροτήματος 1550, ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου, όπου ήταν από τους πρώτους που πήγαν να ενημερωθούν. \

Την Κυριακή 19 Ιουνιου, στην ΠΛΑΖ ΕΟΤ Πάτρας, το συγκρότημα 15-50 και το Χάριζε Ζωή, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα Αγάπης και Ζωής! 

Το αδιαχώρητο επικράτησε τόσο στο μαγαζί όσο και στην Πλαζ !!! Ο κόσμος διασκέδασε μαζί μας, σε ένα πρόγραμμα διάρκειας 3 ωρών με του 15-50 να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να αφιερώνουν στην πόλη που αγαπάνε, το νέο καλοκαιρινό hit “Πάτρα” 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε από τις 7 με την Ομάδα παιδικών προγραμμάτων Juniorsevents και τους Ξυλοπόδαρους από τους XSaltibagos

Πολλές εκπλήξεις περίμεναν από νωρίς τους μικρούς μας φίλους!!! Η αγαπημένη του βασίλισσα του πάγου και ο Spiderman ήταν εκεί!!! Ναι, όχι μόνο για να παίξουν αλλά παράλληλα να Γίνου Δότες Μυελού των Οστών! 

Παιχνίδι μέχρι τη δύση του ηλίου! Όταν όμως το ηλιοβασίλεμα άπλωσε παντού τα χρώματα του, τότε οι 15-50 έκαναν το σκοπό μας, να ακουστεί σε όλη την Πάτρα! 

Μια συναυλία απίστευτή με τον κόσμο να χειροκροτά τον σκοπό του Οργανισμού Safety Project “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών” 

Ευχαριστούμε το Αστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας γιατί είχε δρομολόγια έως τις 2:30 τη νύχτα,  επίσης όσους συνέβαλαν για το σκοπό αυτό του Διήμερου Φεστιβάλ Πάτρας: Γίνε Δότης Μυελού των Οστών !!!

Η πρώτη ημέρα του Διήμερου Φεστιβάλ Πάτρας “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών” (φωτογραφίες)

10 απαντήσεις που χρειάζεσαι για να γίνεις Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών και να μάθεις πώς γίνεται η Μεταμόσχευση

Μετάβαση στο περιεχόμενο