Αθλητισμός Προτεινόμενο

Ολυμπιακοί αγώνες 2016: Η 20χρονη Άννα Κορακάκη χρυσή ολυμπιονίκης στην σκοποβολή – Επιστρέφει με 2 μετάλλια – βίντεο

Περήφανοι όλοι οι Έλληνες για το χρυσό κορίτσι της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη η οποία μάλιστα φεύγει με δύο ολυμπιακά μετάλλια!

Το μόλις 20 χρονών κορίτσι με τον πατέρα της στο πλάι της, παρά τις αντίξοες συνθήκες και την περιφρόνηση της Ομοσπονδίας, κατάφερε να σηκώσει την ελληνική σημαία ψηλά κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 25μ. με αεροβόλο πιστόλι.

korakaki-anna-3-juniorclub

Μετάλλιο στην σκοποβολή από ελληνική συμμετοχή είχαμε να δούμε από το 1920. Σήμερα 9 Αυγούστου 2016, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η 20χρονη αθλήτρια του Ωρίωνα Θεσσαλονίκης επικράτησε με 8-6 της Γερμανίδας Καρς και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου γράφοντας ιστορία.

korakaki-anna-1-juniorclub

 Μια αγκαλιά από τον πατέρα και προπονητή της Διονύση Κορακακή! Η ωραιότερη αγκαλιά 

Το κορίτσι από την Δράμα είναι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κατακτά δύο μετάλλια στους ίδιους αγώνες. Σήμερα η Δράμα γιορτάζει, όλη η Ελλάδα χαίρεται την επιτυχία της και όπου υπάρχει ελληνική καρδιά ξέρουν ότι όταν υπάρχει θέληση και συστηματική δουλεία μπορεί ο Έλληνας να διαπρέψει! 

Η ολυμπιονίκης μας, Άννα, το δικό μας παιδί, θα επιστρέψει στην πατρίδα έχοντας δύο μετάλλια, χάλκινο στα 10μ. και χρυσό στα 25μ.

Έμπνευση όλων των Ελλήνων, αυτό το κορίτσι,  η Άννα Κορακάκη!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Xeg4JBEIbW0

https://www.youtube.com/watch?v=w-7k-3TZqL0

https://www.youtube.com/watch?v=QBUTI0PF9bQ

 

 

 

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο