Επιστημονικά Νέα Προτεινόμενο

Online ενημερωτική  ημερίδα με θέμα “Αναγκαιότητα εμβολιασμού και δεδομένα ασφάλειας αποτελεσματικότητας των επερχόμενων εμβολίων έναντι SARS-Cov2”

Η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π) πραγματοποιεί εξ’αποστάσεως ενημερωτική  ημερίδα (webinar) υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για όλους τους επαγγελματίες υγείας με ομιλητή τον Λοιμωξιολόγο  Επίκουρο Καθηγητή Παθολογίας κ.Στέλιο Ασημακόπουλο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020,ώρα 18:00μμ.

Θέμα της ομιλίας : Αναγκαιότητα εμβολιασμού και δεδομένα ασφάλειας αποτελεσματικότητας των επερχόμενων εμβολίων έναντι SARS-Cov2

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ.Χαράλαμπος Μπονάνος ενώ τη συζήτηση θα συντονίσουν ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ.Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αντιπρύτανης και Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμώξεων του Πανεπιστημίου Πατρών κ.Μάρκος Μαραγκός και ο Πρόεδρος της ΙΕΔΕΠ κ.Περικλής Δουζδαμπάνης.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της κοινής δράσης στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ο εμβολιασμός έναντι του νέου κορονοϊού είναι μονόδρομος για να ξεπεραστεί η  πανδημία και η κοινή δράση όλων των φορέων προς αυτή την κατεύθυνση είναι επιτακτική ανάγκη. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ.Κατερίνα Βέργη στο τηλέφωνο 6932242521.

Βιογραφικά

Ο κ. Στυλιανός Ασημακόπουλος είναι Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας στο Ιατρικό Τμήμα της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Το ερευνητικό του έργο έχει αποδώσει περισσότερες από 100 δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά, οι εργασίες του έχουν λάβει πολλές βραβεύσεις σε Πανελλήνια συνέδρια, ενώ έχει τιμηθεί και με το «Walter Brendel Αward» της European Society for Surgical Research. Η έρευνά του έχει λάβει χρηματοδότηση από ανταγωνιστικά εθνικά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα.  Ο κ. Ασημακόπουλος είναι κριτής εργασιών σε 60 διεθνή περιοδικά και μέλος της συντακτικής ομάδας σε 18. Διδάσκει σε 5 μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Πατρών και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ιατρικής Εταιρίας Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου στην οποία έχει διατελέσει και Ειδικός Γραμματέας (2016-19), μέλος της Επιτροπής Προγράμματος Σπουδών, της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας και Εφαρμογής των πρωτοκόλλων COVID του Ιατρικού Τμήματος και μέλος της διοικούσας επιτροπής του “Εργαστηρίου Μοριακής Διάγνωσης Λοιμογόνων Παραγόντων” του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι ενεργό μέλος πολλών επιστημονικών εταιριών: Ελληνική Εταιρία Λοιμώξεων, Ελληνική Εταιρία Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS, Ευρωπαϊκή Εταιρία Κλινικής Μικροβιολογίας και Λοιμώξεων, Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ελέγχου Λοιμώξεων (μέλος Εθνικής Επιτροπής).

Διαβάστε επίσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο