Άσκηση Προτεινόμενο

Πάτρα: Calisthenics – Yoga Stretching – Pilates – Ακροβατικά Εδάφους – Ατομικό πρόγραμμα γυμναστικής!

Personal Training, Calisthenics, ασκήσεις αποκατάστασης από τραυματισμούς, cardio, ατομικό πρόγραμμα απώλειας κιλών, Yoga Stretching, Μυϊκή ενδυνάμωση, γράμμωση,  Acrobatics –  Pilates – Κινησιολογία – χοροέκφραση.

Διάλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει! 

Καραϊσκάκη 141 και Γεροκωστοπούλου, Πάτρα – τηλ: 6932011395

Σύμφωνα με τις προσωπικές σου ανάγκες, την καθημερινότητα σου, τη δουλειά που κάνεις και το στόχο που έχεις, διαλέγεις το πρόγραμμα που σου ταιριάζει με συνδυασμό προγραμμάτων ή ατομικά προγράμματα!  

Ενδυνάμωση, αερόβια, απώλεια βάρους, απόκτηση ισορροπίας, γράμμωση και όλα αυτά με ασκήσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε σωματότυπου.  

τι είναι το Calisthenics;

Το σύστημα προπόνησης του calistehincs (ατομικό πρόγραμμα – personal training), περιλαμβάνει ασκήσεις που δεν απαιτούν βάρη αλλά χρησιμοποιείται το ίδιο το βάρος του σώματος για τη μυική ενδυνάμωση, καθώς και trx, σάκος του μποξ, μονόζυγα, δίζυγα, step, λάστιχα, μπάλες κ.α. 

Οι ασκήσεις αυτές δρουν με φυσικό τρόπο επιφ20171116_104701έροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα στη σύμμετρο μυϊκή ανάπτυξη όλου του σώματος, αναπτύσσοντας παράλληλα: 

  • εξαιρετικές ικανότητες ισορροπίας
  • συντονισμού νευρομυϊκής συναρμογής και σωματικού ελέγχου.
  • αύξηση της λειτουργικής δύναμης και της οστικής μάζας,
  • ενδυνάμωση των καρδιακών μυών και του συνδετικού ιστού καθώς και
  • αύξηση του μεταβολισμού 
Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα οφέλη της Kαλλισθενικής γυμναστικής. 

Οι πρώτες ασκήσεις που γίνονται μετά από ένα τραυματισμό, είναι ενδυνάμωσης και αποκατάστασης. Καλό θα είναι να αναφέρει κανείς τον όποιο τραυματισμό στον εκπαιδευτή και να βρίσκεται σε συνεννόηση με το γιατρό του.

Τι είναι το Stretching; 

Έχει σκοπό την ανάπτυξη της μυϊκής ευλυγισίας. Με πιο απλά λόγια τεντώνουμε όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος μας, με αποτέλεσμα την καλύτερη ελαστικότητα σε όλα τα μέρη του σώματος (πχ: πόδια, χέρια, μέση, πλάτη κτλ). Σε αυτό όμως το μάθημα θα γίνονται κάποια επιπλέον πράγματα, δηλαδη: μετά το stretching θα γίνονται κάποια ακροβατικά και τέλος θα κάνουμε ενδυνάμωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερη ποικιλία σε ασκήσεις και εννοείται όλα αυτά με συνοδεία μουσικής για να είναι πιο ευχάριστη η ατμόσφαιρα. Είναι σημαντικό να προστεθεί ότι το συγκεκριμένο μάθημα απευθύνεται και σε γυναίκες αλλά και σε άντρες!!!!

one caucasian woman exercising fitness pilates exercices isolated on white background

Τι είναι το Pilates;

είναι ένα είδος εκγύμνασης το οποίο ασχολείται ταυτόχρονα με την σωματική και ην ψυχική υγεία. Η συγκεκριμένη γυμναστική τεντώνει τους μύες του σώματος με την χρήση κάποιων οργάνων (πχ μπάλες για pilates) ή και χωρίς. Δεν είναι δυναμική γυμναστική, συνιστάται για όλες τισ ηλικίες, είναι κυρίως χαλαρωτική. Ο σκοπός αυτού του είδους γυμναστικής είναι με τις πολλές επαναλήψεις να γυμνάσουμε το σώμα μας να βελτιώσουμε την ελαστικότητα μας, να μάθουμε να χρησιμοποιούμε την αναπνοή μας, να συγκεντρωνόμαστε καλύτερα καθώς και να μάθουμε να ισορροπούμε. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την μουσική που θα ακολουθούμε θα δημιουργήσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Αυτό το είδος εκγύμνασης απευθύνεται και σε γυναίκες αλλά και σε άντρες!!!!

Μάθε για το cardio και το ατομικό πρόγραμμα απώλειας κιλών

Πώς θα σου φαινόταν αν άλλαζες την καρδιοαναπνευστική σου ρουτίνα και από μια ώρα «αγγαρείας» στο δρόμο ή στο διάδρομο να εκτελούσες μερικές συναρπαστικές ασκήσεις που δεν διαρκούν πάνω από μερικά δευτερόλεπτα η κάθε μία; Και μάλιστα, με διπλάσιο όφελος στην καύση θερμίδων;

Μια μελέτη από το Ερευνητικό Εργαστήριο Πολεμικής Αεροπορίας της Μεγάλης Βρετανίας έδειξε ότι η σκάλα ευκινησίας βοηθά να φτάσεις στο μέγιστο προσωπικό VO2max (η ποσότητα του οξυγόνου που μπορεί το σώμα σου να λαμβάνει και να χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας), συν πολλαπλάσια οφέλη από το απλό τρέξιμο για την ευκινησία των ποδιών, αλλά και τη συγκέντρωση του εγκεφάλου.

Πολλές διαφορετικές ασκήσεις, ειδικά για τις δικές σου σωματικές ανάγκες και ικανές να σε κάνουν να φτάσεις στο στόχο σου! 

Μάθε για τα Acrobatics και τη Ρυθμική ενηλίκων

file

Είναι το νέο trend στην εκγύμναση, που αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, ειδικά στις νεαρές ηλικίες.

Από τον πρώτο κιόλας μήνα θα ξεκινήσει η ενδυνάμωση σε όλο το σώμα, από τους κοιλιακούς, τους ραχιαίους και τα πόδια μέχρι και τα δάχτυλα των χεριών !! Ναι, πραγματικά οι λαβές με τον καιρό δυναμώνουν πολύ.

Με τη συνεχή εξάσκηση, την ένταση και τη ροή της κίνησης πάνω στο πανί, ανεβαίνουν οι καρδιακοί παλμοί, πράγμα που ανεβάζει την αερόβια αντοχή.

Η Ρυθμική Γυμναστική είναι ένα άθλημα που συνδυάζει το μπαλέτο και τον μοντέρνο χορό με την γυμναστική.

Είναι το σπόρ που εναρμονίζει γυμναστικές κινήσεις του σώματος σε συνχρονισμό με την μουσική

Διαβάστε επίσης:

Εκτόμορφος, μεσόμορφος, ενδόμορφος, σε ποιον σωματότυπο ανήκετε;

Μεταβολισμός: Πώς να τον αυξήσετε για καλύτερο αδυνάτισμα

Ο σωματότυπος σου «δείχνει» ποιά γυμναστική χρειάζεσαι

Χάστε κιλά με καλοκαιρινά φρούτα και λαχανικά – Δείτε ένα ενδεικτικό διαιτολόγιο

 Personal training  μέσω διαδικτύου για να κάνεις το δικό σου πρόγραμμα γυμναστικής στο χώρο που θέλεις, χωρίς έξτρα εξοπλισμό, σε  προκαθορισμένο ραντεβού!!! Online όπου κι αν είσαι τώρα έχεις το δικό σου πρόγραμμα!!! 

 

 

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο