Ζώα

Πάτρα: Οι Patrinistas, Gefyristas και το 6ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρίου πραγματοποιούν Καθαρισμό Βυθού και Ακτής στην Παραλία Καστελόκαμπου

Οι ομάδες Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης Patrinistas, Gefyristas και το 6ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρίουσας καλούν την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, και ώρα 11:00 π.μ. στην Παραλία Καστελόκαμπου (μπροστά από τις καφετέριες Castelo και Ακτή), να συμμετάσχετε στην παγκόσμια δράση του κινήματος “Let’s do it Greece 2016″ καθαρίζοντας την ακτή της. Στην δράση συμμετέχουν και αυτοδύτες που καθαρίζουν τον βυθό και τις εκβολές του χείμαρρου Χάρανδρου. Επίσης καλούμε τα Σχολεία Α΄ Βάθμιας και Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης, τους Συλλόγους και τους κατοίκους της περιοχής, να υποστηρίξουν την δράση.

Την δράση, που διεξάγεται στο πλαίσιο του «Let’s do it Greece 2016″, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στηρίζει η Εταιρεία ΤΙΤΑΝ Α.Ε. και συγκεκριμένα το εργοστάσιο στο Δρέπανο Αχαΐας, με παροχή – προσφορά υλικών υποστήριξης της δράσης και διοικητικής μέριμνας των συμμετεχόντων.

patrinistas-juniorsclub

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events –> τοπικά

Μετάβαση στο περιεχόμενο