Εφηβεία / 17+

Τα πρώτα εσώρουχα μιας έφηβης κοπέλας

εφηβεία είναι μια περίοδος μεγάλων αλλαγών για τα κορίτσια, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Μια από τις πιο σημαντικές αλλαγές είναι η έναρξη της έμμηνου ρύσης, η οποία απαιτεί τη χρήση σερβιέτα ή ταμπόν.

Αυτό είναι επίσης το σημείο στο οποίο τα κορίτσια μπορεί να αρχίσουν να φορούν τα πρώτα τους εσώρουχα.

Η επιλογή των πρώτων εσωρούχων μιας έφηβης κοπέλας είναι μια σημαντική απόφαση. Τα εσώρουχα πρέπει να είναι άνετα, να ταιριάζουν καλά και να είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά.

Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε εσώρουχα που είναι κατάλληλα για την ηλικία και το σώμα του κοριτσιού.

Τι πρέπει να προσέξουμε κατά την αγορά των πρώτων εσωρούχων μιας έφηβης κοπέλας:

Υλικό: Τα εσώρουχα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι ή άλλο φυσικό υλικό που αναπνέει. Τα συνθετικά υλικά μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς στο δέρμα.

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Σχήμα: Τα εσώρουχα πρέπει να είναι άνετα και να ταιριάζουν καλά στο σώμα του κοριτσιού. Τα εσώρουχα που είναι πολύ στενά ή πολύ φαρδιά μπορεί να είναι άβολα και να προκαλέσουν προβλήματα.

Χρώμα: Τα εσώρουχα μπορούν να είναι σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Τα κορίτσια μπορούν να επιλέξουν εσώρουχα που τους αρέσουν και που τους κάνουν να αισθάνονται όμορφα.

Τιμή: Τα εσώρουχα μπορεί να έχουν μεγάλη ποικιλία τιμών. Τα κορίτσια μπορούν να βρουν προσιτά εσώρουχα υψηλής ποιότητας.

Πώς να βοηθήσετε την έφηβη κόρη σας να επιλέξει τα πρώτα της εσώρουχα:

Δώστε της την επιλογή: Επιτρέψτε στην κόρη σας να επιλέξει τα δικά της εσώρουχα. Αυτό θα της βοηθήσει να αισθανθεί ότι έχει τον έλεγχο της επιλογής της.

Πηγαίνετε μαζί της για ψώνια: Η επιλογή των πρώτων εσωρούχων μπορεί να είναι μια δύσκολη εμπειρία για μια έφηβη κοπέλα. Το να πάτε μαζί της για ψώνια θα τη βοηθήσει να αισθανθεί πιο άνετα.

Δώστε της θετικά σχόλια: Όταν η κόρη σας επιλέξει εσώρουχα, δώστε της θετικά σχόλια. Αυτό θα τη βοηθήσει να αισθανθεί καλά με την επιλογή της.

πηγη

5 τιπς για γονείς που τα παιδιά τους δίνουν Πανελλήνιες – Juniors Club

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο