Θέματα ψυχολογίας

Ψυχολογικό τεστ: Ποιο πρόσωπο σας φαίνεται πιο χαρούμενο;

Στην επιστήμη υπάρχει μια θεωρία που είναι γνωστή ως η θεωρία για την κυριαρχία των ημισφαιρίων. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, κάθε μέρος του εγκεφάλου έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί διαφορετικά, αν και το βασικό έργο είναι να σκεφτόμαστε. Λέγεται επίσης ότι οι άνθρωποι προτιμούν έναν τρόπο σκέψης περισσότερο από έναν άλλον.

Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το αριστερό ημισφαίριο έχουν μια πιο πρακτική, ορθολογική και αντικειμενική άποψη για τα πράγματα. Αντίθετα, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το δεξί ημισφαίριο πιστεύουν περισσότερο στην διαίσθηση και έχουν μια πιο υποκειμενική προσέγγιση στα πράγματα.

Σύμφωνα με μια έρευνα, η αριστερή πλευρά του εγκεφάλου σας είναι υπεύθυνη για τις ενέργειες της δεξιάς πλευράς του σώματός σας και η αριστερή πλευρά του σώματός σας ελέγχεται από τη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου σας.

Θα είναι ενδιαφέρον να ανακαλύψετε την εφαρμογή αυτής της παραπάνω θεωρίας, με τον τρόπο που επεξεργάζεστε τις εικόνες.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Για αρχή, σας δίνονται δύο εικόνες. Κοιτάξτε το κέντρο του ενός προσώπου και μετά το άλλο. Ποιο σας φαίνεται πιο χαρούμενο; Μόλις κάνετε την επιλογή σας, δείτε τι σημαίνει.

Ας αρχίσουμε!

Ψυχολογικό τεστ: Ποιο πρόσωπο σας φαίνεται πιο χαρούμενο;

Αν επιλέξατε το πρόσωπο Α

Αν επιλέξετε την πρώτη εικόνα, τότε πιθανόν να χρησιμοποιείτε το αριστερό σας ημισφαίριο. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μια πολύ συστηματική και πρακτική προσέγγιση στη ζωή και σε όλα όσα υπάρχουν σε αυτή. Ακούτε το μυαλό σας περισσότερο από την καρδιά. Σκέφτεστε τα πράγματα με έναν πολύ λογικό τρόπο. Επίσης έχετε κριτικούς στοχασμούς. Σας αρέσει να βλέπετε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία για να σιγουρεύεστε ότι τα συμπεράσματα σας είναι σωστά.

Αν επιλέξατε το πρόσωπο Β

Αν επιλέξετε την δεύτερη εικόνα τότε είστε ένα πραγματικά δημιουργικό άτομο. Αγαπάτε να εκφράζετε τον εαυτό σας και έχετε μια πολύ υποκειμενική προσέγγιση στα πράγματα. Έχετε ένα εξαιρετικό μυαλό με φαντασία και προσπαθείτε να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο από τα πάντα. Δεν είστε το βασικό άμεσο άτομο. Το μυαλό σας είναι ένας πολύχρωμος καμβάς.

Ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία ανήκετε, είστε καταπληκτικοί!

πηγή

 

 

Τεστ προσωπικότητας: Το πρώτο που βλέπετε δείχνει τι φοβάστε στις ερωτικές σχέσεις

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο