Προτεινόμενο Σεμινάρια

Για πρώτη φορά στην Πάτρα σεμινάριο – «Πώς να αποκτήσω μια επιτυχημένη και κερδοφόρα online παρουσία»

Για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Πάτρα ένα ημερήσιο σεμινάριο Digital Marketing, με τίτλο «Πώς να αποκτήσω μια επιτυχημένη & κερδοφόρα online παρουσία», το Σάββατο 25/5 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο καινοτόμο αυτό σεμινάριο, θα παρουσιαστεί βήμα-βήμα η ιδανική στρατηγική online προβολής και θα αναλυθούν όλα τα κανάλια digital marketing, βοηθώντας σημαντικά τον Αχαιό επιχειρηματία και επαγγελματία του marketing να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του διαδικτύου, ώστε να ενισχύσει την προβολή, να επεκτείνει το πελατολόγιο και εν τέλει να αυξήσει την κερδοφορία του.

Παράλληλα, είναι και μια ιδανική επιλογή για πιο δραστήριους νέους, ώστε να αποκτήσουν επιπλέον εφόδια και γνώση σε έναν κλάδο με ταχέως αυξανόμενη ζήτηση.

Πότε: Σάββατο 25 Μαΐου (25/5), 10:00 – 17:00

Πού: Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

Πώς: Πληροφορίες, Αναλυτικό Πρόγραμμα & Κράτηση Θέσης: www.netpatra.gr/event

Μη χάσετε την ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας στο Digital Marketing από τους πλέον ειδικούς, καθώς το σεμινάριο διοργανώνεται από το Digital Marketing Agency NetPatra.gr, ενώ μεταξύ άλλων κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μπερτές Θάνος, με πάνω από 10 έτη εμπειρίας στον χώρο, καθηγητής σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Digital Marketing και εισηγητής αρκετών σεμιναρίων, καθώς και μέντορας σε νεοφυείς επιχειρήσεις.

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Κλείστε άμεσα το εισιτήριό σας, γιατί οι θέσεις που έχουν απομείνει πλέον είναι περιορισμένες και το σεμινάριο διεξάγεται για πρώτη και μοναδική φορά!

Θα σας περιμένουμε το Σάββατο 25 Μαΐου στις 10:00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
Τηλέφωνο: 2610 208 208
Email: info@netpatra.gr

Greek Beer Awards 2024 – Βραβεύτηκε η Πατρινή μπύρα Ammousa – Juniors Club

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο