Τι συνταγή μας έχει σήμερα η μαμά-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου; Σήμερα θα μας ετοιμάσει γαρίδες σαγανάκι. Ένα πιάτο που όσοι τρώνε τα θαλασσινά, δεν θα πρέπει να λείπει από το τραπέζι.
*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ
Υλικά 2 άτομα
14 γαρίδες ν5
1 Κον κασέ
2 κουτ σουπ πελτέ ντομάτας
1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι πάπρικα
300 γρ φέτα
Εκτέλεση
1) σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα το σκόρδο να σοταριστεί
2) ρίχνουμε και τον πελτέ ντομάτας μαζί και το Κον κασέ τον μαϊντανό τις πιπεριές αλάτι πιπέρι πάπρικα και 2 ποτήρια νερό να βράσουν
3) όταν βράσουν ρίχνουμε τις γαρίδες τις οποίες έχουμε καθαρίσει το σώμα τους και αφήνουμε τα κεφάλια και ουρές να βράσουν και αυτές μόλις μείνει μόνο με την σάλτσα τότε ρίχνουμε και την φέτα θρυμματισμένη την αφήνουμε δύο λεπτά να ζεσταθεί και σερβίρουμε με καψαλισμένο ψωμάκι