Σήμερα η μαμά-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου μας έχει μια συνταγή για αυτούς που στην διατροφή τους δεν λείπει το ψάρι. Θα μας ετοιμάσει κοκκινόψαρο στην λαδόκολλα με σαλάτα.
*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ
Υλικά
1 μεγάλο κοκκινόψαρο
Αλάτι πιπέρι
Ρίγανη
1 λεμονι
Ελαιόλαδο
Για την σαλάτα υλικά
3 πιπεριές Φλωρίνης
300 γρ καρύδια
Χυμό από ένα λεμόνι
5 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι πιπέρι πάπρικα
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1) καθαρίζουμε το ψάρι από τα λέπια και του βάζουμε αλάτι πιπέρι πάπρικα ρίγανη και κόβουμε φέτες το λεμόνι και το βάζουμε μέσα στο ψάρι και το αλείφουμε με ελαιόλαδο το τυλίγουμε με την λαδόκολλα το βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για μία ώρα
Σαλάτα εκτέλεση
2) σε ένα ταψί βάζουμε τις πιπεριές να ψηθούν τις ξεφλουδίζουμε μετά και βγάζουμε τα σπόρια τους
3) σε ένα μούλτι βάζουμε όλα τα υλικά για την σαλάτα. Μαζί με τις ψημένες πιπεριές και τα πολτοποιούμε την τοποθετούμε σε ένα μπολ και συνοδεύουμε το ψαράκι μας πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.