Συνταγές

Η συνταγή της μαμάς: Λαβράκι στην λαδόκολλα

Η μαμά-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου σήμερα μας έχει ετοιμάσει μια συνταγή με ψάρι. Θα μας μαγειρέψει ένα λαχταριστό λαβράκι στην λαδόκολλα.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Υλικά

Ένα μεγάλο λαβράκι να μας το φιλετάρει ο ψαράς

6 Αγκινάρες

1 ματσάκι μαϊντανός

Ρίγανη

Αλάτι πιπέρι

Φέτες λεμονιού

Χυμό λεμονιού

Ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

Χαρτί ψησίματος

Εκτέλεση

1) ανοίγουμε ένα φύλλο χαρτί ψησίματος και τοποθετούμε τις τρεις αγκινάρες καθαρισμένες και κομμένες λεπτές φετούλες βάζουμε τις φέτες λεμονιού και τοποθετούμε το ένα φιλέτο ψαριού

2) σε ένα μπολ βάζουμε ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι ρίγανη ψιλοκομμένο μαϊντανό και το λιωμένο σκόρδο και χυμό λεμονιού και τα ανακατεύουμε καλά και περιμένουμε το φιλέτο με το μισό μείγμα το υπόλοιπο είναι για το άλλο φιλέτο

3) τυλίγουμε το χαρτί και το τοποθετούμε σε ένα ταψί και με τον ίδιο τρόπο φτιάχνουμε και το άλλο φιλέτο ψαριού και ψήνουμε στους 180 για τρία τέταρτα.

Η συνταγή της μαμάς: Πέννες με μπεσαμέλ

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο