Συνταγές

Η συνταγή της μαμάς: Μοσχαράκι ψητό με κάστανα και σάλτσα πορτοκαλιού

Σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων η μαμά-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου μας έχει μια νόστιμη συνταγή που θα ξετρελάνει τους καλεσμένους σας. Θα μας ετοιμάσει ψητό μοσχαράκι στην κατσαρόλα με κάστανα και σάλτσα πορτοκαλιού.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Υλικά

1 κιλό μοσχαράκι λεπτές φέτες

5 πορτοκάλια

1/2 κιλό κάστανα βρασμένα

1 κουταλιά ζάχαρη

Αλάτι πιπέρι πάπρικα

2 κλαδάκια δενδρολίβανο

5 σκελίδες σκόρδο

Ελαιόλαδο

1 κουταλιά βούτυρο

Εκτέλεση

1) σε κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο ρίχνουμε τα φιλετακια μοσχαριού και τα σκόρδα ολόκληρα τα σκόρδα και τα κλαδάκια δενδρολίβανο μετά τα βγάζουμε να σωταριστουν να κάνουν κρουστά

2) στρίβουμε τα πορτοκάλια και ρίχνουμε τον χυμό και τα κάστανα και την ζάχαρη αλάτι πιπέρι πάπρικα τα οποία έχουμε βράσει όλα στην κατσαρόλα και λίγο νερό να βράσουν και να μείνουν με τη σάλτσα τους που έχει πλασάρει σερβίρουμε με ρύζι

Χριστουγεννιάτικη συνταγή: Πουτίγκα με σιρόπι καραμέλας και καρύδια!

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο