Η μαμά-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου σήμερα μας έχει μια συνταγή που μυρίζει θάλασσα. Θα μας ετοιμάσει θράψαλα γεμιστά με φέτα.
Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ
Υλικά
6 μεγάλα θράψαλα
1/2 κιλό φέτα
3 πιπεριές πράσινες κομμένες φέτες
6 πιπεριές Φλωρίνης
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι πιπέρι πάπρικα
Ελαιόλαδο
Λεμόνι τον χυμό
Εκτέλεση
1) γεμίζουμε τα θράψαλα με φέτα και πιπεριά πράσινη τα κλείνουμε με μια οδοντογλυφίδα και βάζουμε και το κεφάλι τους και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στο πλάι βάζουμε και τις πιπεριές Φλωρίνης ρίχνουμε αλάτι πιπέρι πάπρικα στα θράψαλα και στις πιπεριές και ελαιόλαδο και ψήνουμε
2)όταν ψηθούν και πάρουν ωραίο χρώμα τα πασπαλιζουμε με τον μαϊντανό και τον χυμό λεμονιού και σερβίρουμε