Σήμερα η μαμά-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου θα μας μαγειρέψει ένα φαγητό πλούσιο σε σίδηρο και δεν είναι άλλο από τα φασόλια χάντρες.
*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ
Φασόλια χάντρες
Υλικά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 κιλό χάντρες
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης
2 ντομάτες ώριμες
Αλάτι πιπέρι πάπρικα
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1) βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε μέσα και τις χάντρες
2) σε ένα μούλτι χτυπάμε την πιπεριά και τις ντομάτες και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με αλάτι πιπέρι πάπρικα νερό και αφήνουμε να βράσουν
3) όταν κοντεύουν να μαγειρευτούν ρίχνουμε και τον μαϊντανό να πάρει μια βράσει και σερβίρουμε με φέτα τυράκι.