Συνταγές

Η συνταγή της μαμάς: Καρμπονάρα

Σήμερα η μαμά-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου μας προτείνει μια λαχταριστή συνταγή για καρμπονάρα.Γι’αυτούς που αγαπούν τα ζυμαρικά!

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Υλικά

1/2 κιλό σπαγγέτι

15 Φέτες μπέικον

3 αυγά τους κρόκους

300γρ. Πεκορίνο τριμμένο

200γρ. Παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση

1) βράζουμε τα σπαγγέτι

2) ενώ βράζουμε τα σπαγγέτι σε ένα τηγάνι σωτάρουμε το ψιλοκομμένο μπέικον

3) σε ένα μπολ βάζουμε τους κρόκους των αυγών και τα τυριά και πιπέρι και τα ανακατεύουμε

4) σουρώνουμε τα σπαγγέτι τα βάζουμε σε μεγάλο τηγάνι και ρίχνουμε και το μείγμα από το μπολ και τα αφήνουμε να τηγανιστουν λίγο και ρίχνουμε και το μπέικον και τα ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.

Η συνταγή της μαμάς: Χοιρινές πανσέτες με καραμελωμένα κρεμμύδια – Juniors Club

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο