Θέματα ψυχολογίας

Τεστ προσωπικότητας: Τι αποκαλύπτει η αριθμολογία του ονόματός σας για τον χαρακτήρα σας

Σύμφωνα με την αριθμολογία, όταν ένας άνθρωπος έρχεται στον κόσμο, παίρνει το όνομα που ήταν προορισμένος να έχει. Γι’ αυτό και αυτή η επιστήμη μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητα ενός ατόμου, απλώς και μόνο από το όνομά του.

Κάθε γράμμα σχετίζεται με έναν αντίστοιχο αριθμό, από το 1 έως το 9. Έτσι, ένας αριθμολόγος μπορεί να υπολογίσει μερικούς από τους πιο σημαντικούς αριθμούς που βρίσκονται στους αριθμολογικούς χάρτες των ανθρώπων, όπως οι αριθμοί έκφρασης, οι αριθμοί προσωπικότητας και οι αριθμοί παρόρμησης ψυχής. Αυτοί οι βασικοί αριθμοί προέρχονται απευθείας από το πλήρες όνομα του καθενός κατά τη γέννησή του και είναι ικανοί να αποκαλύψουν πολλά για τις δεξιότητές του, την προσωπικότητά του, αλλά και τον πνευματικό του σκοπό.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Δεδομένου ότι κάθε γράμμα του αλφαβήτου έχει τη δική του σημασία, αυτό σημαίνει ότι κάθε γράμμα του πλήρους ονόματός σου έχει μια μοναδική σημασία. Επιπλέον, τα αρχικά σου είναι τα πιο σημαντικά γράμματα στην αριθμολογία του ονόματός σου και αποκαλύπτουν περισσότερες πληροφορίες για την προσωπικότητά σου.

Η αριθμολογία του ονόματός σας αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα σας

1. Ο ακρογωνιαίος λίθος

Το πρώτο γράμμα του μικρού σου ονόματος είναι γνωστό ως «ακρογωνιαίος λίθος» στην αριθμολογία και αντιπροσωπεύει την προσέγγισή σου στη ζωή. Αποκαλύπτει τη συνολική προοπτική σου και τον τρόπο που αντιδράς στις ευκαιρίες και τις ανατροπές.

2. Το Capstone

Το τελευταίο γράμμα του μικρού σου ονόματος ονομάζεται Capstone και υποδεικνύει πώς χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου. Μαζί, ο ακρογωνιαίος λίθος και το Capstone δείχνουν την ικανότητά σου να θέτεις στόχους και να τους πετυχαίνεις.

3. Το πρώτο φωνήεν

Το πρώτο φωνήεν στο όνομά σου δεν έχει ιδιαίτερο τίτλο, έχει όμως ιδιαίτερη σημασία. Αντιπροσωπεύει την ουσία της ψυχής και αυτό σε χαρακτηρίζει περισσότερο. Αντιπροσωπεύει ένα εσωτερικό κομμάτι της ψυχής σου, που οι περισσότεροι δεν θα δουν ποτέ. Το πρώτο φωνήεν αποκαλύπτει τον πραγματικό, προσωπικό λόγο πίσω από όλα τα κίνητρά σου.

Ανακάλυψε την αριθμολογική σημασία του αλφαβήτου

 • Α

Το Α αντιπροσωπεύει εμπιστοσύνη, ανεξαρτησία και προορατικότητα. Ως μέρος ενός ονόματος, εμπνέει τον ηγετικό χαρακτήρα και τα κίνητρα των ανθρώπων

 • Β

Ως το δεύτερο γράμμα του αλφαβήτου, το Β σχετίζεται με την ισορροπία και το ένστικτο. Εισάγει ένα πνεύμα φιλικότητας και συνεργασίας στο όνομα ενός ατόμου.

 • Γ

Οι δημιουργικές και επικοινωνιακές ιδιότητες μεταφέρονται από το Γ. Ως μέρος ενός ονόματος, αυτό το γράμμα προσδίδει γοητεία, έμπνευση και εκφραστικότητα σε ένα άτομο.

 • Δ

Το Δ φέρνει ενέργειες σταθερότητας, αξιοπιστίας και αποφασιστικότητας. Η επιρροή του κάνει έναν άνθρωπο σκληρά εργαζόμενο και πρακτικό στοχαστή.

 • Ε

Η ελευθερία είναι η κινητήρια δύναμη για το γράμμα Ε. Ως μέρος του ονόματος ενός ατόμου, εισάγει ρομαντικές και εκφραστικές ενέργειες στο μείγμα.

 • Ζ

Το Z φέρνει ένα ισορροπημένο μείγμα αισιοδοξίας και ρεαλισμού στο όνομα ενός ατόμου. Οι δεξιότητες των ανθρώπων που έχουν Ζ στο όνομά τους θα τους βοηθήσουν στην πορεία τους προς την επιτυχία.

 • Η

Τα άτομα με Η στο όνομά τους επηρεάζονται από ενέργειες καινοτομίας και ανεξαρτησίας. Έχουν ανάγκη να πετύχουν και έχουν τα κατάλληλα κίνητρα για να πετύχουν τους στόχους τους.

 • Θ

Το Θ αντιπροσωπεύει την αναζήτηση της πνευματικής επίγνωσης. Η παρουσία του ενισχύει τις νοητικές δυνάμεις του ατόμου και ανοίγει τα μονοπάτια της διαίσθησης.

 • Ι

Η ανεκτικότητα και η συμπόνια ενός ατόμου σχετίζονται με το γράμμα Ι. Η παρουσία του τους κάνει αλτρουιστές, δημιουργικούς και ευγενικούς.

 • Κ

Μια ισχυρή δύναμη διαίσθησης συνδέεται με το Κ. Επηρεάζει ένα άτομο με ισχυρά ένστικτα και ικανότητα να συνεργάζεται καλά με τους άλλους.

 • Λ

Υπάρχει μια φιλική διάσταση στα άτομα που έχουν το Λ στο όνομά τους. Επηρεάζονται από μαγνητικές, αισιόδοξες και εκφραστικές ενέργειες.

 • Μ

Το Μ αναδεικνύει την εφευρετικότητα και την ανεξαρτησία ενός ατόμου. Εισάγει δεξιότητες δημιουργικής σκέψης σε ενίσχυση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας.

 • Ν

Η φαντασία και η ελεύθερη σκέψη εισάγονται στην προσωπικότητα ενός ατόμου μέσω του Ν. Τα άτομα με Ν στο όνομά τους έχουν μια μοναδική και σκόπιμη προσέγγιση της ζωής.

 • Ο

Υπάρχει μια υποστηρικτική ποιότητα στο Ο στην αριθμολογία. Η παρουσία του χαρακηρίζει ένα άτομο με ισχυρό ήθος, έντονη υπερηφάνεια και στόχο την εξυπηρέτηση των άλλων.

 • Π

Στην αριθμολογία ονόματος, το Π μπορεί να κάνει ένα άτομο να φαίνεται πιο σοφό από τα χρόνια του. Αυτά τα άτομα είναι πηγή πνευματικότητας και γνώσης.

 • Ρ

Το Ρ κουβαλά μια εργατικότητα και είναι αφιερωμένο στην υποστήριξη και την ανύψωση της ανθρωπότητας. Αντιπροσωπεύει μια έντονη δύναμη να κάνεις σπουδαία πράγματα.

 • Σ

Τα άτομα με Σ στο όνομά τους μαγνητίζουν με την παρουσία τους και χαρακτηρίζονται από βαθιά συναισθήματα. Είναι πειστικοί και ενεργητικοί και ξεχωρίζουν.

 • Τ

Το T φέρει πολύ ευαίσθητες ενέργειες. Στο όνομα ενός ατόμου, το Τ υπογραμμίζει τη σημασία της αρμονίας στις σχέσεις και την ομαδική εργασία.

 • Υ

Οι άνθρωποι με το Y στο όνομά τους αναζητούν το βάθος και την ουσία στις εμπειρίες τους. Η ζωή τους είναι μια περιπέτεια και η περιέργεια είναι αυτό που οδηγεί αυτά τα άτομα.

 • Φ

Το Φ χαρακτηρίζει τους ανθρώπους που λειτουργούν ως τροφός για τους άλλους. Αντιπροσωπεύει μια ζεστή και συμπονετική καρδιά και μεγάλη πίστη κι αφοσίωση προς τα αγαπημένα πρόσωπα.

 • Χ

Το X εμποτίζει ό,τι αγγίζει με πάθος και αισθησιασμό. Στο όνομα ενός ατόμου, ενισχύει τις συναισθηματικές και οικείες ενέργειες.

 • Ψ

Το Ψ έχει μια άκρως δημιουργική και εκφραστική επιρροή. Οι άνθρωποι με Ψ στο όνομά τους είναι ευφάνταστοι στοχαστές και διαθέτουν μια περιπετειώδη προσέγγιση της ζωής.

 • Ω

Το γράμμα Ω σχετίζεται με την τύχη, την τέχνη και την ευκαιρία. Επηρεάζει ένα άτομο με ενέργειες αισιοδοξίας και ισορροπίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ποιο λουλούδι διαλέγετε; – Το ψυχολογικό τεστ που θα αποκαλύψει τον αληθινό σας εαυτό

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο