Προτεινόμενο Πρωταγωνιστές

Το γράμμα της μικρής Μαρίτας

Η Μαρίτα 8 ετών σήμερα, κατάφερε να χαμογελά ξανά και έγραψε γράμμα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η Μαρίτα, 8 ετών σήμερα, διαγνώστηκε με ρετινοβλάστωμα στα τρία της χρόνια με αποτέλεσμα να γίνει αφαίρεση ολόκληρου του οφθαλμού της. Έπειτα από δυο αποτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις η Μαρίτα απογοητεύτηκε και κλείστηκε στον εαυτό της με αποτέλεσμα να μη θέλει να πηγαίνει ούτε στο σχολείο, αλλά ούτε να παίξει με τις φίλες της.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Μια μέρα -σαν από μηχανής Θεός- βρέθηκε μια κοπέλα η οποία έμαθε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η μικρή και εφόσον γνώριζε για τις δράσεις του «Χαμόγελου», αποφάσισε να επικοινωνήσει μαζί μας, με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων.

Με τη βοήθεια λοιπόν των πολύτιμων χορηγών το Οργανισμού, αλλά και με την καλή συνεργασία της μικρής Μαρίτας, πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία τόσο η χειρουργική της επέμβαση όσο και η τοποθέτηση του νέου τεχνητού οφθαλμού.

Πως είναι τώρα η γλυκιά Μαρίτα

Τώρα πια ένα μεγάλο Χαμόγελο στολίζει το πρόσωπο της μικρής Μαρίτας η οποία χαίρεται να πηγαίνει στο σχολείο και δε φοβάται να μιλάει στις φίλες της για την περιπέτεια της αλλά και για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Με πολλή αγάπη μας έγραψε και ένα γράμμα για να μας πει την ιστορία της, το οποίο σας παραθέτουμε ατόφιο:

21/03/2024

Ονωμάζομαι Μαρίτα.

Όταν ήμουν 3 χρονών, μου έτυχε μια αρωστια στο μάτι μου και έπρεπε να το βγάλω.

Όταν ήμουν 7 χρονών έπρεπε να κάνω χηρουργήο μα δυστηχός και οι δύο προσπάθειες του γιατρού δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Μετά από καιρώ όμως αίγινε ένα θαύμα. Η ειρήνη και η κυρία Βάσια και η κυρία Έλλη μου βρείκανε έναν εξερετικό γιατρό, τον κύριο Χαρόνη, και την κυρία Φέδρα και σε αυτό με βοήθεισε μαζί και το χαμόγελο του παιδιού. Αλλά όμως μετά από αυτά τα βάσανα αυτό το πράγμα για έμενα ήταν μια περιπέτεια και έχω πολλές εμπειρίες.

Με αγάπη η Μαρίτα σας ευχαριστώ όλους σας που πολεμίσατε για εμένα.

Υπουργείο Υγείας: Πως να αποφύγουμε την θερμοπληξία – Juniors Club

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο