Βιβλίο

Το βιβλίο “Μαγειρικά Ταξίδια στις Εποχές του Χρόνου” της Μυρσίνης Ντούφου

Μέσα από μία συλλογή 4 παραμυθιών, η κεντρική ηρωίδα – αρκουδίτσα Μελπομένη–, προτείνει μαζί με τους φίλους και την οικογένειά της παιχνίδια και δραστηριότητες με κυρίαρχη τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική ακολουθώντας τον κύκλο των εποχών. «…Τα μήλα, εκτός από εργαλεία ζωγραφικής μπορούν να γίνουν και απίθανα κέικ. Πάμε, λοιπόν, όλοι μαζί να συνοδέψουμε το φθινοπωρινό σκηνικό με τη μυρωδιά ενός αφράτου κέικ μήλου…» Καταφέρνει να προωθήσει πολύ έξυπνα τη συνεργασία τόσο μεταξύ φίλων όσο και μεταξύ των μελών της οικογένειας με τελικό σκοπό τη διασκέδαση. Ελάτε, όλοι μαζί, να ανακαλύψουμε μέσα από τη Μελπομένη και την παρέα της τι κρύβουν οι εποχές.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Το βιβλίο αποτελεί πηγή έμπνευσης για γονείς, καλλιεργώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών, αλλά και ένα πολύτιμο εργαλείο για εκπαιδευτικούς προωθώντας τη διαθεματικότητα.

Βιογραφικό Συγγραφέα

Η Μυρσίνη Ντούφου γεννήθηκε το 1983 στη Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Είναι απόφοιτος του Ίστορικού Αρχαιολογικού του Αριστοτε- λείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2012 ζει και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στο Αννόβερο της Γερμανίας. Το βιβλίο «Μαγειρικά ταξίδια στις εποχές του χρόνου» είναι το πρώτο της βιβλίο.

Η συγγραφή του παιδικού βιβλίου είναι για την ίδια ένα ταξίδι, που οδηγεί σε κόσμους φανταστικούς απελευθερώνοντας τη σκέψη.

Κατηγορίες: Παιδικά / Εφηβικά, Πρωτοσχολική Ηλικία (6+)
Συγγραφέας Μυρσίνη Ντούφου
Εικονογράφηση Λυδία Χατζημάρκου
Ηλικίες 5 ετών και άνω
Σελίδες 48
Διαστάσεις 21×29 cm
Εκδοτικός Οίκος Εκδόσεις iWrite
ISBN 978-960-627-308-7
Βάρος 0.5 kg

Εκδόσεις iWrite

Μετάβαση στο περιεχόμενο