Αθλητισμός Προτεινόμενο Πρωταγωνιστές

Σπύρος Τσάμης και Νικόλαος Γκολφινόπουλος: Δυο παιδιά κατακτούν το Ιταλικό Πρωτάθλημα Taekwondo

Οι “μικροί” του Taekwondo στο Kim e Liù Italy Open 2024! Οι Πατρινοί Τσάμης Σπύρος και ο Γκολφινόπουλος Νικόλαος κατακτούν τις καρδιές στο Ιταλικό Πρωτάθλημα! Πραγματοποιήθηκε στις 30 & 31 Μαΐου στην Ρώμη.

Taekwondo: Οι Πατρινοί Τσάμης Σπύρος και Γκολφινόπουλος Νικόλαος κατακτούν το Ιταλικό Πρωτάθλημα

Ο Α.Σ. ΛΕΩΝ έλαβε μέρος με περηφάνια στο Kim e Liù Italy Open 2024, ένα από τα πιο απαιτητικά πρωταθλήματα Taekwondo στην Ευρώπη, που διοργανώθηκε στην Ιταλία. Ο σύλλογος, η μοναδική ελληνική εκπροσώπηση ανάμεσα σε 63 ομάδες από 9 χώρες, άφησε το στίγμα του με την εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών Σπύρου Τσάμη και Νικόλαου Γκολφινόπουλου.

Σε ένα περιβάλλον με έντονο ανταγωνισμό και υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων, οι Τσάμης και Γκολφινόπουλος έδειξαν ψυχραιμία, πάθος και αφοσίωση στο άθλημα, κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και θέτοντας υψηλούς στόχους για το μέλλον.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Ο Σπύρος Τσάμης, αγωνιζόμενος στην κατηγορία -33kg, απέδειξε την αξία του με δυναμικές εμφανίσεις, ενώ ο Νικόλαος Γκολφινόπουλος, στην κατηγορία -36kg, εντυπωσίασε με την ταχύτητα και την τεχνική του.

Συμμετέχοντας σε ένα τόσο μεγάλο και αξιόλογο πρωτάθλημα, οι Τσάμης και Γκολφινόπουλος απέκτησαν πολύτιμες γνώσεις και ανεκτίμητες εμπειρίες, που θα τους ωφελήσουν σημαντικά στην μελλοντική τους πορεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες του Kim e Liù Italy Open 2024 έλαβαν χώρα στο ίδιο γήπεδο όπου ο προπονητής του Α.Σ. ΛΕΩΝ, Σταυρόπουλος Γεώργιος, κατέκτησε την πρώτη θέση και Κύπελλο στο Διεθνές Πρωτάθλημα Roma Cup 2011.

Η επόμενη πρόκληση για τους 2 αθλητές είναι το Πρωτάθλημα Πάρης και Ήλιδας, το οποίο θα λάβει χώρα σε λίγες ημέρες στο ΟΑΚΑ, με συμμετοχή περίπου 1.200 αθλητών από όλη την Ελλάδα. Συγχαρητήρια στους αθλητές Τσάμη Σπύρο και Γκολφινόπουλο Νικόλαο για την εξαιρετική τους παρουσία!

Οι Πανελλήνιες καθορίζουν το μέλλον των παιδιών; – Juniors Club

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο