Ζώδια

Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε ήδη και φέρνει μια ισχυρή ενέργεια. 3 είναι τα ζώδια της εβδομάδας. Πάμε να δούμε ποια και γιατί…

Τα πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας

Ανεξάρτητα από το πόσο αργά φαίνονται να εξελίσσονται τα πράγματα το τελευταίο διάστημα, είναι σημαντικό να κρατήσετε χώρο για θετικές εκπλήξεις. Όταν μπορείτε να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, να πιστεύετε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να επιλέγετε απερίφραστα εσάς και το πεπρωμένο σας, είστε ήδη ευλογημένες με όλη τη θετική ενέργεια που θα χρειαστείτε για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε πέρα από τη θετική στάση ζωής σάς ευνοούν και τα άστρα.

Τοξότης

Είτε έχετε προγραμματίσει ταξίδι είτε όχι, πρόκειται να ξεκινήσετε ένα ταξίδι όταν η Αφροδίτη επιστρέψει στον Λέοντα την Πέμπτη 11 Ιουλίου, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αγκαλιάσετε τις νέες ευκαιρίες και τα νέα κεφάλαια στη ζωή σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι συνδέσεις ή οι εμπειρίες που έχετε θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ακόμα περισσότερη τύχη και αφθονία.

Αναζητάτε πάντα αυτό που μοιάζει με την καλύτερη ζωή. Όταν η Αφροδίτη επιστρέφει στον Λέοντα, υπάρχει ένα ισχυρό υπόγειο ρεύμα οικονομικής αφθονίας, ταξιδιών, ακόμα και μετακόμισης ή αλλαγής στη δουλειά.

Για να αγκαλιάσετε την τύχη που σας περιβάλλει αυτή την εβδομάδα, πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να αρχίσει να απολαμβάνει περισσότερο τη ζωή. Αλλάξτε τη ρουτίνα σας, ακόμα κι αν δεν βγαίνετε από την πόλη για να βρεθείτε σε εκδηλώσεις. Επανασυνδεθείτε με εκείνους στη ζωή σας που φαίνεται να προσφέρουν πάντα μια διαφορετική προοπτική.

Αφήστε τον εαυτό σας να δει πόσο τυχερή και όμορφη μπορεί να είναι η ζωή.

Υδροχόος

Μια μικρή επιβράδυνση χρειάζεται στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα εφησυχάσετε και θα μείνετε άπραγες. Ενώ οι αλλαγές στην καριέρα φαίνεται να στροβιλίζονται γύρω σας και ο ρομαντισμός σας καλεί σε μια φάση μεταμόρφωσης, μπορείτε να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας απλώς κάνοντας μία στάση και παρατηρώντας γύρω σας. Μπορεί οι άλλοι να σας πιέζουν, αλλά στην πραγματικότητα έχετε όλον τον χρόνο μπροστά σας.

Βάλτε όλες τις επιλογές μπροστά σας. Σκεφτείτε τι θα συμβεί αν κάνετε τη μία επιλογή και πώς θα νιώσετε.

Αγκαλιάστε αυτή τη μεταβατική στάση και αν χρειαστείτε παραπάνω χρόνο, ζητήστε τον. Ο προσεκτικός σχεδιασμός της επόμενης μεγάλης κίνησης στη ζωή σας είναι επιβεβλημένος, γιατί είναι η αρχή όχι μόνο για μεγαλύτερη τύχη αλλά και για αφθονία σε όλους τους τομείς.

Ιχθύς

Ο προγραμματισμός δεν είναι πάντα κάτι που σας βγαίνει φυσικά, αλλά όταν το κάνετε μπορείτε να μετακινήσετε βουνά. Από την άλλη πλευρά, η ονειροπόληση είναι τόσο βαθιά ριζωμένη στον ψυχισμό σας, που συχνά δυσκολεύεστε να διαχωρίσετε αυτό που είναι πραγματικό από αυτό που έχετε φανταστεί. Όταν αυτοί οι δύο κόσμοι μέσα σας συγκρούονται, μπορεί να συμβούν μαγικά πράγματα.

Ενώ μπορεί να χρειαστεί να προσγειωθείτε συνειδητά και να επικεντρωθείτε σε αυτή την εσωτερική εμπιστοσύνη, θα πρέπει να νιώσετε δυνατοί να επωφεληθείτε από τις νέες ευκαιρίες και να εκδηλώσετε αυτή την ονειρεμένη ζωή που πάντα οραματιζόσασταν.

Προσπαθήστε να φέρετε σε επαφή αυτή την πλευρά του εαυτού σας που προγραμματίζει τα πάντα με εκείνη που ονειρεύεται. Ξεκινήστε από μικρά πράγματα – είτε πρόκειται για ένα σημαντικό τηλεφώνημα, είτε για την έρευνα για κάτι στο διαδίκτυο, είτε ακόμη και για την κράτηση εκείνου του ταξιδιού που ονειρεύεστε. Η διανοητική διαύγεια θα επιστρέψει επιτέλους και μαζί της η γνώση ότι έχετε ήδη όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την τύχη που αναζητάτε.

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

πηγή

12 Αποφθέγματα που ταιριάζουν στα ζώδια

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο