Επικαιρότητα Προτεινόμενο

Βρέθηκε η 16χρονη Κωνσταντίνα-Ειρήνη

Η περιπέτεια της Κωνσταντίνας-Ειρήνης Ρ.,16 ετών., έληξε στις 3/6/2024 βραδινές ώρες, καθώς το παιδί επέστρεψε και είναι καλά στην υγεία του.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στις 02/06/2024 είχε προχωρήσει στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Μissing Kid Alert κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς υπήρχαν λόγοι που έθεταν την ζωή της σε κίνδυνο και ενδεχομένως στην εξαφάνιση της εμπλέκονταν τρίτα άτομα.

Η ανήλικη βρίσκεται στην ασφάλεια των ανθρώπων που την φροντίζουν και οι συνθήκες της εξαφάνισης της αναμένεται να διερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές.

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της Κωνσταντίνας-Ειρήνης Π. ,16 ετών

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα στην Κωνσταντίνα-Ειρήνη Ρ. και στην οικογένεια της.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης «Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000» e mail: 116000@hamogelo.gr

Πρώτα το Παιδί : Για μόνες μητέρες και κορίτσια!!! Βίντεο! – Juniors Club

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο