Ζώδια

Ζώδια: Ποια είναι η ερωτική σας προσωπικότητα;

Ακόμα κι αν διαβάζετε για διασκέδαση ή από περιέργεια το ημερήσιο ή το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας, μάλλον δεν μπορείτε να αντισταθείτε… στο τι λέει η αστρολογία για την ερωτική σας ζωή! Τι γίνεται λοιπόν, αν το τέλειο σεξ είναι γραμμένο στα άστρα, και η ατάκα « μωρό μου, τι ζώδιο είσαι;” αξίζει καλύτερης… τύχης;

Φυσικά, δεν ισχυριζόμαστε ότι θα πάρετε τις σημαντικές αποφάσεις περί των ερωτικών σας επιλογών με βάση την αστρολογία, αλλά επειδή η χημεία είναι δύσκολο να οριστεί και να εξηγηθεί, μπορεί να έχετε διαπιστώσει ότι με μερικούς ανθρώπους η έλξη είναι μεγαλύτερη από άλλους…  Αν ψάχνετε μία έστω απάντηση στο γιατί, σίγουρα δεν μπορεί να σας βλάψει η αστρολογική άποψη σχετικά με το «φλέγον» θέμα!  Ανακαλύψτε την καλύτερη χημεία στην κρεβατοκάμαρά σας με τον πρακτικό οδηγό σεξουαλικής αστρολογίας!

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —> ΕΔΩ

Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Η σεξουαλική σας προσωπικότητα: Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός είναι κατηγορηματικός και αιχμηρός, όπως και το σύμβολό του! Συμπεριφέρεται επιθετικά στο παιχνίδι της κατάκτησης και γεύεται με ένταση τη σεξουαλική πράξη. Συνήθως παίζει τον ρόλο του κυνηγού και όχι… του θηράματος! Αν ανήκετε στο ζώδιο, επιθυμείτε άμεση ικανοποίηση, αντιπαθείτε τα  συναισθηματικά παιχνίδια, και σας αρέσει όταν ο σύντροφός σας παίζει με τα μαλλιά σας ή σας χαϊδεύει στο κεφάλι.

Σας ταιριάζουν πιο πολύ: Λέων, Ζυγός, Δίδυμοι, Σκορπιός

Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Η σεξουαλική σας προσωπικότητα: Περισσότερο αισθησιακές παρά σεξουαλικές, οι Ταυρίνες ποθούν τη διέγερση ακόμη περισσότερο από την απλή πρόκληση! Λατρεύετε τις μυρωδιές, τους ήχους και την αφή που παίζουν σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική εμπειρία. Δεν σας αρέσει καθόλου να σπαταλάτε ενέργεια, κι έτσι κάθε κίνησή σας στο σεξ πρέπει να προσθέτει κάτι στην εμπειρία. Προτιμάτε να περιμένετε να σας βρει… εκείνος, παρά να μπαίνετε στο παιχνίδι της αναζήτησης ή της προσπάθειας!

Σας ταιριάζουν πιο πολύ: Σκορπιός, Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως

Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Η σεξουαλική σας προσωπικότητα: Οι Δίδυμοι είναι άνετες και χαλαρές με τη σεξουαλικότητά τους! Τολμούν να κάνουν σεξ σε απίθανα μέρη, δεν είναι ντροπαλές και τους αρέσει σε ανάλογες στιγμές να «μιλάνε βρώμικα»! Είστε αχτύπητες στο έξυπνο και γοητευτικό φλερτ, δίνετε αξία σε έναν πνευματώδη άνδρα και ανταποκρίνεστε στη φλόγα του συντρόφου σας. Σας αρέσει να διασκεδάζετε με το σεξ και να πειραματίζεστε με νέες εμπειρίες.

Σας ταιριάζουν πιο πολύ: Κριός, Δίδυμοι, Τοξότης, Υδροχόος

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Η σεξουαλική σας προσωπικότητα: Η προσέγγισή σας στον έρωτα είναι δημιουργική και αισθησιακή, αλλά θα πρέπει να σας πολιορκήσουν μέχρι να σας πείσουν να ενδώσετε! Οι Καρκίνοι είναι διαισθητικές και μπορούν εύκολα να αισθανθούν τι θέλει ο σύντροφός τους. Για σας, το σεξ είναι τρυφερό και λάγνο, και η αγάπη σας για τις γαστριμαργικές απολαύσεις συνδέεται άμεσα με το πόση σημασία δίνετε στο στόμα από την ομιλία και τα φιλιά μέχρι…  κάθε άλλη στοματική διέγερση!

Σας ταιριάζουν πιο πολύ: Ταύρος, Λέων, Αιγόκερως, Ιχθείς

Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Η σεξουαλική σας προσωπικότητα: Οι Λιονταρίνες είναι γνωστές για την ισχυρή σεξουαλική ορμή τους! Βασίζεστε στη γοητεία και τη χημεία που εκπέμπετε για να προσελκύσετε τους συντρόφους τους και αποτελείτε τη χαρά τους! Είστε οπαδοί της ευχαρίστησης και ως ερωμένες, είστε γεμάτες πάθος και δίνετε μεγάλη προσοχή στον σύντροφό σας. Από την άλλη όμως, απαιτείτε συχνή επικύρωση… των ικανοτήτων σας!  Απολαμβάνετε την αποπλάνηση και τα ερωτικά παιχνίδια, και η πλάτη είναι από τις πιο ισχυρές ερωτογενείς ζώνες σας.

Σας ταιριάζουν πιο πολύ: Σκορπιός, Κριός, Τοξότης, Λέων

Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Η σεξουαλική σας προσωπικότητα: Μην νομίζετε ότι η Παρθένος είναι καμία Παναγίτσα…  Στην πραγματικότητα, αυτό το ζώδιο… υψηλής ενέργειας κάνει τις εκπροσώπους του να είναι ιδιαίτερα σεξουαλικές και αισθησιακές. Απολαμβάνετε τα αγγίγματα και τα χάδια που τα θεωρείται απαραίτητα για το προκαταρκτικό παιχνίδι. Έτσι, για παράδειγμα ένα αισθησιακό μασάζ μπορεί να σας πετάξει στα ουράνια! Δεν χρειάζεστε πολλά-πολλά, αλλά σας αρέσει μια προσεκτική, καλά σχεδιασμένη και ειλικρινής ερωτική εμπειρία.

Σας ταιριάζουν πιο πολύ: Ταύρος, Ζυγός, Ιχθείς, Αιγόκερως

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Η σεξουαλική σας προσωπικότητα: Οι Ζυγοί θεωρούνται συχνά ως οι πιο εκλεπτυσμένες του ζωδιακού κύκλου, με εξαιρετικό γούστο και ευαισθησία. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός, ότι το σεξ για μία Ζυγό περιλαμβάνει διανοητική διέγερση και λεκτικά ερωτικά παιχνίδια. Ένας καλός σύντροφος θα ξεσηκώσει το πάθος σας με έξυπνο φλερτ, ενώ εσείς αγαπάτε όλα τα υπαινικτικά  ερωτικά στοιχεία – όπως τα εσώρουχα, τα κεριά ή την ανάλογη μουσική – για να φθάσετε στην απόλαυση!

Σας ταιριάζουν πιο πολύ: Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Τοξότης

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Η σεξουαλική σας προσωπικότητα: Οι Σκορπίνες έχουν τη φήμη ότι είναι γεμάτες πάθος, λαγνεία, και με έντονη σεξουαλικότητα. Σας αρέσει το… δράμα και ο ενθουσιασμός στη σεξουαλική σας ζωή και συχνά δημιουργείτε σενάρια που περιστρέφονται γύρω από την εξουσία και τον έλεγχο. Συνδυάζοντας τέλεια τη δύναμη μίας ισχυρής σεξουαλικής ορμής με τα εξίσου έντονα συναισθήματα, συχνά παλεύετε με τις δικές σας επιθυμίες.

Σας ταιριάζουν πιο πολύ: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Ιχθείς

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Η σεξουαλική σας προσωπικότητα: Γνωστές για τη διάθεσή σας για περιήγηση και αναζήτηση, είστε γοητευτικές, στοργικές και τρυφερές στην κρεβατοκάμαρα. Αλλά έχετε την τάση να βαριέστε γρήγορα, και λαχταράτε  τον αυθορμητισμό στη σεξουαλική σας ζωή. Όταν είστε ελεύθερες, φλερτάρετε απίστευτα ακόμη ίσως και επιπόλαια! Αλλά κι όταν δεσμεύεστε, πάλι είναι πιθανόν να ενδίδετε στην περιπέτεια και είστε ανοικτές να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

Σας ταιριάζουν πιο πολύ: Λέων, Κριός, Δίδυμοι, Υδροχόος

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Η σεξουαλική σας προσωπικότητα: Όπως οι Σκορπίνες, έτσι και οι Αιγοκερίνες είναι από τα πιο έντονα σεξουαλικά ζώδια, μόνο που εσείς είστε ταυτόχρονα και πολύ αισθησιακές! Δεν χρειάζεται κάτι πολύ περίπλοκο για να ξυπνήσει η ισχυρή λίμπιντο μίας Αιγόκερω, αν και τα πόδια, τα γόνατα  και ο λαιμός είναι τα πιο ερωτογενή σημεία της. Δεν σας αρέσουν ιδιαίτερα οι διαχύσεις δημοσίως, αλλά ξετρελαίνεστε να σας φλερτάρουν, να προσπαθούν να σας αποπλανήσουν και να σας παρασύρουν με τα βλέμματα και τις διακριτικές ερωτικές κινήσεις και είστε υπερήφανες για τη σεξουαλική… αντοχή σας.

Σας ταιριάζουν πιο πολύ: Καρκίνος, Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Η σεξουαλική σας προσωπικότητα: Σε γενικές γραμμές, θεωρείστε ως η πνευματική και η ιδεαλίστρια, αλλά οι Υδροχόοι είναι οι πιο αντισυμβατικές εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου. Απολαμβάνετε να  σας αποπλανούν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παραδώσετε… τα ηνία της εξουσίας και να αφεθείτε εντελώς. Κι αν δεν παρουσιάζεστε ως απροκάλυπτα σεξουαλικές, κάτω από την επιφάνεια κρύβεται ο ενθουσιασμός και η αχαλίνωτη φαντασία, εφ’ όσον ο εραστής σας, σας ικανοποιεί και στο νοητικό επίπεδο.

Σας ταιριάζουν πιο πολύ: Δίδυμοι, Υδροχόος, Τοξότης, Παρθένος

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Η σεξουαλική σας προσωπικότητα: Οι Ιχθείς είναι γνωστό ότι τα πηγαίνουν καλά με όλους τους τύπους των ανθρώπων! Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να προσελκύσετε θαυμαστές χωρίς να χρειάζεται να είστε επιθετική. Στο κρεβάτι, είστε ρομαντική, αισθησιακή και παιχνιδιάρα, ενώ η αισθαντική πλευρά σας εκτιμά τις ευφάνταστες τεχνικές. Συχνά, εστιάζετε περισσότερο στο να ικανοποιήσετε τον σύντροφό σας, παρά στη δική σας ευχαρίστηση, αλλά χρειάζεται εκείνος να σας εξάπτει τη… φαντασία!

UniPro  δίπλα σου όπου κι αν είσαι!

ceid-courses.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο