Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Διερευνήστε με βασικό κριτήριο τη λογική τις αιτίες που σας ωθούν στο να θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής, ώστε να ακολουθήσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας χωρίς να το μετανιώσετε. Να είστε προσεκτικοί και μη γίνεστε καχύποπτοι με όλους και όλα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεση που έχετε να ξαναβρείτε τον παλιό, καλό εαυτό σας θα σας οδηγήσει σε αναμοχλεύσεις και αναμετρήσεις με το παρελθόν, παρακινώντας σας να κάνετε συγκρίσεις με το παρόν. Με σκληρή δουλειά και υπομονή τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε κάποιες παραχωρήσεις και εκτοξεύστε τα βέλη σας λίγο αργότερα, γιατί θα πανικοβληθείτε διαπιστώνοντας πως τα λόγια σας παρερμηνεύονται. Αντί να κρατάτε τον θυμό μέσα σας, είναι προτιμότερο να μιλήσετε ανοιχτά σε αυτούς που σας ενοχλούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λόγω της δυσαρέσκειας που βιώνετε όσον αφορά οικονομικά και αισθηματικά θέματα, θα έχετε έντονες τάσεις φυγής και αμφισβήτησης όλων όσων έχετε κάνει. Επιβάλλεται να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε μια επαγγελματική συζήτηση.

ΛΕΩΝ: Είναι σκόπιμο να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές, γιατί κάποιες δυσκολίες ίσως οδηγήσουν σε ριζικές ανακατατάξεις στη διαμόρφωση των πραγμάτων. Εξομολογηθείτε στους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους σας και παραδεχτείτε τα λάθη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική και την κοινωνική σας πρόοδο και να μην κάνετε για κανέναν λόγο βιαστικές κινήσεις. Αποφορτιστείτε από την ένταση που έχετε με μια εκδρομή που θα σας χαλαρώσει.

ΖΥΓΟΣ: Οι ανησυχίες που έχετε δεν σας αφήνουν να χαρείτε τα ευχάριστα γεγονότα και αρκετές φορές θα σας ωθήσουν να αρνηθείτε μια πρόταση ή να ματαιώσετε κάποιο σχέδιό σας. Μοιράστε αρμοδιότητες, αντί να φορτώνεστε ευθύνες που αναλογούν σε άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν έχετε συγκεκριμένα σχέδια, πρόγραμμα και στόχους, θα μπορέσετε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας χωρίς να χάνετε το μέτρο και να δίνετε σε κάθε τομέα την απόλυτη προσοχή σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που η επίλυσή τους θα σας δώσει ανακούφιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρειάζεται να εντείνετε τους ρυθμούς σας και την προσοχή σας. Να θυμάστε πως οι στενοί συνεργάτες σας και ο σύντροφός σας θα αποδειχθούν πολύτιμοι στην επιτυχία σας και την ικανοποίηση που μπορείτε να πάρετε στα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε καλή επικοινωνία και συμπαράσταση ακόμα και εκεί που δεν το περιμένετε, γι’ αυτό αντιμετωπίστε τώρα τα πιο δύσκολα προβλήματα, χωρίς άλλες αναβολές. Προτιμήστε να μείνετε αμέτοχοι και να μιλήσετε όταν θα έχουν κοπάσει οι εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καινοτομίες και σχέσεις θα προχωρούν ικανοποιητικά. Εστιάστε στα θέματα που σας απασχολούν και θα μπορέσετε να ρυθμίσετε και να τακτοποιήσετε πολλά. Εξετάστε όλες τις παραμέτρους στον εργασιακό τομέα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Δικαίως νιώθετε κουρασμένοι, αφού δέχεστε πιέσεις από πολλές πλευρές. Αξίζει τον κόπο να οργανωθείτε σωστά και με συνέπεια, αφού υπάρχει πρόσφορο έδαφος και θα αμειφθείτε. Οσο κι αν σας προκαλούν κάποια άτομα, εσείς προτιμήστε τη σιωπή.

 
Μετάβαση στο περιεχόμενο