Μωρό

2 μυστικά για να κοιμηθεί περισσότερο το μωρό σας!

Μία από τις αγαπημένες ώρες των γονιών ξεκινά από την στιγμή που το μωρό θα αποκοιμηθεί και έτσι θα καταφέρουν είτε να ξεκουραστούν είτε να προχωρήσουν με την υλοποίηση άλλων υποχρεώσεων. Έτσι μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε το μωρό σας να κοιμηθεί περισσότερο, ώστε να κερδίσετε έστω και μερικά έξτρα λεπτά πολύτιμου χρόνου:

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —> ΕΔΩ

Ρουτίνα και δομή για να κοιμηθεί πιο πολύ το μωρό

Για να ενισχύσετε τις υγιεινές συνήθειες ύπνου παρακολουθήστε την ρουτίνα και τις συνήθειες του μωρού γύρω από τον ύπνο του. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τον τρόπο ύπνου του παιδιού σας και να παρακολουθήσετε ενδείξεις ότι κουράζεται.

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο που μπορεί να είναι ιδανικό για να αποκοιμηθεί το παιδί. Εάν περιμένετε πολύ, είναι πιθανό το παιδί να εξαντληθεί και μετά να είναι ακόμα πιο δύσκολο για το ίδιο να αποκοιμηθεί.

Οι ρουτίνες και τα προγράμματα είναι επίσης σημαντικά για τον ύπνο. Εάν η μαμά έχει μια καθιερωμένη ρουτίνα ύπνου, μπορεί να είναι ευκολότερο για τα μωρά να κοιμούνται.

Κάντε το πιο απλό

Στόχος σας είναι να κάνετε και τους μικρούς υπνάκους όσο πιο εύκολους για το μωρό, πράγμα που συμπεριλαμβάνει τις συνθήκες και το περιβάλλον του μωρού. Εάν στο σπίτι υπάρχουν παιδιά, κατοικίδια ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκαλέσει θόρυβο, τότε μπορείτε να χρειαστείτε μια μηχανή λευκού θορύβου.

Είναι επίσης σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το δωμάτιο είναι σκοτεινό για να βοηθήσετε το μωρό σας να αντιληφθεί ότι έχει έρθει η ώρα να κοιμηθεί.

ΔΟΥΒΡΗΣ Ηλεκτρικές Συσκευές Α.Ε.

Διαβάστε επίσης

Πότε το μωρό εμφανίζει άγχος για τα ξένα πρόσωπα;

6 συμβουλές για να μεγαλώσετε ένα χαρούμενο μωρό!

Λευκοί ήχοι για μωρά: Ποιοι είναι οι οικείοι ήχοι που τα ηρεμούν

Πως να καταλάβετε τη γλώσσα σώματος του μωρού σας!

5 πράγματα που δεν κάνουν καλό στην ψυχολογία του βρέφους

Πώς θα καταλάβετε αν το παιδί σας χρειάζεται ψυχοθεραπεία

Μετάβαση στο περιεχόμενο