Η μαμά σεφ Μαρία Παπαγεωργίου σήμερα θα μας φτιάξει μια νόστιμη συνταγή με μελιτζάνες. Θα μας μαγειρέψει μελιτζάνες σουφλέ. Δοκιμάστε να το φτιάξετε και θα με θυμηθείτε.
Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ
Υλικά
4 μελιτζάνες
400 γρ κιμάς μοσχαρίσιος
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
6 φύλλα βασιλικού
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
10 τοματίνια κομμένα
Αλάτι πιπέρι πάπρικα
2 κουταλ σουπ πελτές ντομάτας
Ελαιόλαδο
300 γρ γκούντα
200 γρ παρμεζάνα
Εκτέλεση
1) βάζουμε σε τηγάνι ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τα σκόρδα και τα κρεμμύδια και τον κιμά και μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε και τα τοματινια να μαλακώσουν τον πελτέ το αλάτι πιπέρι πάπρικα και τον μαϊντανό
2) σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και ρίχνουμε τις μελιτζάνες κομμένες κύβους να τηγανιστουν
3) σε ένα ταψί ρίχνουμε τις τηγανισμένες μελιτζάνες και την. Σάλτσα του κιμά ρίχνουμε και τον βασιλικό τα ανακατεύουμε ρίχνουμε και την παρμεζάνα και από πάνω την γκούντα και ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα το τυρί και μετά σερβίρουμε