Σήμερα η μαμά-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου μας έχει μια μαμαδίστικη συνταγή. Θα μας μαγειρέψει μοσχαράκι λεμονάτο που τρελαίνει μικρούς και μεγάλους.
Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ
Υλικά
1,5 κιλό μοσχάρι κομμένο μικρά τεμάχια
3 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
Αλάτι πιπέρι πάπρικα
2 λεμόνια χυμός
200 γρ βούτυρο
3 καρότα κομμένα φέτες
Εκτέλεση
1) σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το χυμό λεμονιού μαζί με νερό να βράσουν πολύ καλά
2) όταν το φαγητό είναι έτοιμο σχεδόν βάζουμε και το χυμό λεμονιού βράζει για δύο λεπτά και ενώ έχει μείνει μόνο με την σάλτσα του το σερβίρουμε με ρύζι η πατάτες τηγανητές η πουρέ
Η συνταγή της μαμάς: Μπριζόλες χοιρινές λαιμού με λαχανικά στην γάστρα