Εκδηλώσεις Μωρό - Παιδί Προτεινόμενο

Αλέα Summer Camp: Μάθαμε γιατί είναι το καλύτερο στην Πάτρα – φωτογραφίες

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εσύ αναζητάς μια απασχόληση για τα παιδιά σου που να συνδυάζει τα πάντα! Το Αλέα Summer Camp, στο Royal  (Ακτή Δημαίων 53 – παλαιό Πτωχοκομείο, Πάτρα), φέτος είναι αποδεδειγμένα το καλύτερο κι’ αυτό γιατί κάθε εβδομάδα τα παιδιά βαθμολογούν τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες του camp και βάζουν άριστα!

Πληροφορίες για το Αλέα Summer Camp:

6932011395 και 2611 810 524, Ακτή Δυμαίων 53, (παλαιό Πτωχοκομείο), Πάτρα

Κάθε ημέρα πολλές διαφορετικές δραστηριότητες ανά ηλικιακό τμήμα!

Τα τμήματα είναι χωρισμένα έως 20 παιδιά και έτσι απολαμβάνουν όλοι κάθε στιγμή του Αλέα Summer Camp!

Ο Ιούλιος έφτασε και η καρδιά του καλοκαιριού αναμένεται κι’ αυτή να έχει υψηλές θερμοκρασίες, γι’ αυτό στο Αλέα Summer Camp, τα παιχνίδια που γίνονται στον εξωτερικό χώρο του γκαζόν και στην πλατεία Αλέα, είναι από τις 8:00 το πρωί έως και τις 11:00 όπου μετά το δεκατιανό, τα παιδιά μεταφέρονται σε εσωτερική κλιματιζόμενη αίθουσα μέχρι το μεσημέρι τις 4:00!

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι τιμές είναι δελεαστικές!!!

Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 7:45 έως τις 16:00, μόνο 50 ευρώ για κάθε παιδί και αν είναι αδέλφια και τα δύο μαζί 80 ευρώ!!!

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση και συγκεκριμένος αριθμός εγγραφών.

Πληροφορίες για το Αλέα Summer Camp:

6932011395 και 2611 810 524, Ακτή Δυμαίων 53, (παλαιό Πτωχοκομείο), Πάτρα

Γιατί να επιλέξεις αυτό το camp για το παιδί σου;

Ξεχωρίσαμε κάποιες αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών όπου έχουν βαθμολογήσει με άριστα και σας τις παρουσιάζουμε! 

Survivor, Κρυμμένος θησαυρός, My style rocks (με δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά και γκοφρέ χαρτιά), Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Πισίνες με παιχνίδια νερού, Χορός μοντέρνος με χορογραφίες, Αυτοσχεδιασμός, Παντομίμα, Δημιουργική Γραφή, επιτραπέζια και επιδαπέδια, ζωγραφική, μουσικοκινητική, θέατρο, θεατρικό παιχνίδι, αγαπημένα ομαδικά παιχνίδια, τραμπολίνο, διαδραστικό παραμύθι με ζωντανούς ήρωες των παραμυθιών, κουκλοθέατρο, κινηματογράφος, ενώ για πρώτη φορά υπάρχουν θεματικές ενότητες: Εργαστήρι φαντασίας, θετικής σκέψης, συμπεριφορών και συναισθημάτων!

Παιχνίδι, Γνώση, Ψυχαγωγία, Συμπεριφορές, Άθληση, Νέοι Φίλοι!

Υψηλή βαθμολογία και ιδιαίτερη εντύπωση στα παιδιά, είναι το Εργαστήρι Ελληνικής Μυθολογίας, όπου τα παιδιά μαθαίνουν αγαπημένες ιστορίες και έπειτα υποδύονται τους μυθικούς ήρωες!

Ξεχωριστό και αποκλειστικά μόνο εδώ θα βρεις, το Εργαστήρι STAY SAFE, όπου μια φορά την εβδομάδα, γίνεται ένα μάθημα από τον κο Γιώργο Μιμμή, υπεύθυνο σε θέματα ασφαλείας, για την ασφάλεια των παιδιών στην καθημερινότητα τους! 

 

 

The best for the best!

Η Ομάδα παιδικών προγραμμάτων Juniorsevents, με επικεφαλής τη δημοσιογράφο – εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού – συγγραφέα παιδικών θεατρικών έργων (όπου αναλαμβάνει και τη σκηνοθεσία σε κάποιες παραγωγές), έρχεται με μια εναλλακτική πρόταση για ένα καλοκαίρι γεμάτο δράσεις αλλά και πολλές γνώσεις! 
Αξίζει να τονίσουμε, ότι στο εργαστήρι συμπεριφορών, τα παιδιά δουλεύουν την  ενσυναίσθηση (empathy), η οποία αποτελεί βασικό στάδιο της συναισθηματικής αγωγής και είναι η ικανότητα να βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση των άλλων!

Για το γεύμα του παιδιού σου

Το εστιατόριο του Royal, με ειδικό μενού για το μεσημεριανό γεύμα και δεκατιανό (από το κυλικείο σε ειδικές τιμές)  Υπάρχει και η επιλογή να έχει μαζί του, το φαγητό από το σπίτι. Πάντα με συνεννόηση, γονείς και διεύθυνση θα ενημερώνουν για το γεύμα! 

Κλείσε παραπάνω εβδομάδες και κέρδισε επιπλέον έκπτωση 

01/07-05/07 – 3η εβδομάδα

08/07-12/07 – 4η εβδομάδα

15/07-19/07 – 5η εβδομάδα

22/07-26/07 – 6η εβδομάδα

29/07-02/08 – 7η εβδομάδα

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Διοργάνωσε τώρα το καλύτερο παιδικό πάρτυ για το παιδί σου με την Ομάδα JUNIORSEVENTS 

10 κανόνες για να οργανώσεις το τέλειο παιδικό party !!!

 

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο