Πανελλήνιες Προτεινόμενο

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Τα θέματα σε: Ηλεκτροτεχνία 2 -Αρχιτεκτονικό Σχέδιο – Ναυτικό Δίκαιο -Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης

Σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ δίνουν στα ειδικά μαθήματα, Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης. 

Το juniorsclub.gr είναι πάντα δίπλα στους μαθητές που δίνουν εξετάσεις, γι’ αυτό θα σας έχουμε καθημερινά, στην υποκατηγορία: Πανελλήνιες θα ανεβαίνουν τα θέματα, οι κριτικές και οι απαντήσεις.

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Τα θέματα στην Ηλεκτροτεχνία 2, στο Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, στο Ναυτικό Δίκαιο και στην Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης

Δες τα θέματα στην Ηλεκτροτεχνία 2 —-> ΕΔΩ

Δες τα θέματα στο Αρχιτεκτονικό Σχέδιο —-> ΕΔΩ

Δες τα θέματα στο Ναυτικό Δίκαιο —-> ΕΔΩ

Δες τα θέματα στην Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης —–> ΕΔΩ 

Στη συνέχεια, την Πέμπτη 6 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Όσον αφορά τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, έως και τις 17 Ιουνίου, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης της εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Πανελλήνιες 2024: Πότε ξεκινούν οι εξετάσεις – Όλο το πρόγραμμα

5 τιπς για γονείς που τα παιδιά τους δίνουν Πανελλήνιες

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο