Ζώδια

Ποια είναι τα 5 πιο αυθόρμητα ζώδια;

Οι διασκεδαστικοί και αυθόρμητοι άνθρωποι είναι υπέροχοι! Οι συναρπαστικές προσωπικότητες τους είναι σαν μια ανάσα φρέσκου αέρα σε κάθε βαρετό περιβάλλον.

Κι ενώ ο εντοπισμός τέτοιων ανθρώπων μπορεί να φαίνεται δύσκολος, η αστρολογία κάνει το όλο εγχείρημα κάπως πιο εύκολο. Βλέπεις, όπως ακριβώς συμβαίνει με άλλα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, τα ζώδια μπορούν να πουν αρκετά για τη σχέση που έχουμε με τον αυθορμητισμό. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να ανακαλύψεις αν και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται ανάμεσα στα πιο αυθόρμητα ζώδια του αστρολογικού κύκλου.

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Κριός

Οι Κριοί είναι διασκεδαστικοί, αυθόρμητοι και παρορμητικοί. Όλοι λαχταρούν να βρεθούν γύρω από έναν Κριό, αφού είναι η επιτομή της διασκέδασης. Είναι πάντα έτοιμοι να δοκιμάσουν νέα πράγματα και να βγουν από τη ζώνη άνεσής τους για να ζήσουν περιπέτειες. Το μόνο πράγμα που «κόβει» κάπως πόντους από την αυθόρμητη προσωπικότητά τους, είναι η υπολογιστική φύση τους. Αν το έχει κάνει κάποιος άλλος πριν από αυτούς δηλαδή, δεν θα δείξουν τον ίδιο ενθουσιασμό.

Τοξότης

Ίσως οι πιο αυθόρμητοι τύποι όλων. Οι Τοξότες δεν κάθονται ποτέ ακίνητοι σε ένα μέρος. Τους αρέσει να ταξιδεύουν και είναι πάντα έτοιμοι για ένα αυθόρμητο ταξίδι. Είναι από τα πιο διασκεδαστικά άτομα που θα συναντήσεις ποτέ στη ζωή σου και το να περνάτε χρόνο μαζί τους δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Ο αυθορμητισμός τους είναι γνήσιος, αφού πιστεύουν βαθιά πως κάθε εμπειρία τους κάνει πιο σοφούς.

Δίδυμοι

Γνωστοί ως οι κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού κύκλου, οι Δίδυμοι αποτελούν την ψυχή κάθε παρέας. Θα τους βρεις να επιδίδονται στις πιο αυθόρμητες και απερίσκεπτες δραστηριότητες που τους χαρίζουν ατόφια χαρά και ευχαρίστηση. Τα επικοινωνιακά παιδιά του Ερμή, καταφέρνουν να διατηρούν τον αυθορμητισμό και την παιδικότητά τους, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι επίσης ένα από τα πιο αυθόρμητα ζώδια. Γιατίl Είναι συνήθως οι πιο δημιουργικοί από τον περίγυρό τους, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη αν καταφύγουν σε παρορμητική ή αυθόρμητη συμπεριφορά, προκειμένου να εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η γεμάτη αυθορμητισμό, διασκεδαστική ενέργεια ενός Υδροχόου δύσκολα αφήνει κάποιον ασυγκίνητο. Ωστόσο μπορεί να γίνει αρκετά κουραστική.

Ιχθύες

Τελευταίοι στη λίστα με τα πιο αυθόρμητα ζώδια, είναι οι Ιχθύες. Αν και μπορεί να μην περίμενες να βρεις το συγκεκριμένο ζώδιο εδώ, η αλήθεια είναι πως είναι εξαιρετικά διασκεδαστικοί και αυθόρμητοι όταν το απαιτεί η κατάσταση. Έχουν απίστευτες και συναρπαστικές ιδέες στις οποίες όλοι θέλουν να είναι μέρος. Ωστόσο, μπορεί να γίνουν πολύ συναισθηματικοί μερικές φορές, κάτι που μπορεί να κάνει τους άλλους να απομακρυνθούν. Οι Ιχθύες προτιμούν να είναι αυθόρμητοι κυρίως με τους πιο στενούς τους φίλους ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

 

 

 

 

 

 

πηγή

 

 

Τα απόλυτα τυχερά ζώδια του Μάρτη

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο