Θέματα ψυχολογίας

Ποιο λουλούδι διαλέγετε; – Το ψυχολογικό τεστ που θα αποκαλύψει τον αληθινό σας εαυτό

Αν διάλεξες το πρώτο λουλούδι, αυτό σημαίνει ότι είσαι γενναιόδωρη κι ευαίσθητη ψυχή

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ, οι γρίφοι και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του internet. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Η παρακάτω εικόνα θα αποκαλύψει τον αληθινό σου εαυτό και θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις καλύτερα τις πτυχές του. Ποιο διαλέγεις;

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Jenny.Gr

Αν διάλεξες:

Τις μαργαρίτες

Αν διάλεξες το πρώτο λουλούδι, αυτό σημαίνει ότι είσαι γενναιόδωρη κι ευαίσθητη ψυχή. Οι άλλοι σε εμπιστεύονται εύκολα και πάντα θες να βοηθάς τους άλλους όταν σε έχουν ανάγκη. Είσαι πολύ ειλικρινής αλλά κάποιες φορές γίνεσαι αφελής με αποτέλεσμα οι άλλοι να σε εκμεταλλεύονται.

Τη μιμόζα

Αν επέλεξες τη μιμόζα, σημαίνει ότι είσαι ήρεμη και γαλήνια φύση και δεν σου αρέσουν οι εντάσεις. Σου αρέσει να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου και να κάνεις ενδοσκόπηση, προσπαθώντας να αλλάξεις πάνω σου ό,τι δεν σου αρέσει. Έχεις υπομονή και κατανόηση και δεν βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Παίρνεις εύκολα ρίσκα και δεν φοβάσαι τις αποτυχίες.

Τη στρελίτσια, το πουλί του Παραδείσου

Αν επέλεξες το συγκεκριμένο λουλούδι, είσαι αρκετά αισιόδοξο άτομο και οι άλλοι λατρεύουν να βρίσκονται δίπλα σου. Έχεις καλή κρίση και δίνεις συμβουλές που οι άλλοι εκτιμούν γιατί είναι βασισμένες στην αντικειμενικότητα.

Το Λίλιουμ

Αν προτίμησες το Λίλιουμ, έχεις ενσυναίσθηση και διακρίνεσαι για την ευαισθησία σου. Ψάχνεις την εσωτερική γαλήνη και προτιμάς να απομονώνεσαι προκειμένου να έρθεις σε επαφή με εσένα και να σε ανακαλύψεις καλύτερα.

Ψυχολογικό τεστ: Ποια γυναίκα σας αντιπροσωπεύει και τι σημαίνει για εσάς

Μετάβαση στο περιεχόμενο