Βάπτιση Παιδικά Party

Σε τι συμφωνούν απόλυτα οι μαμάδες με τους μπαμπάδες;;;

banner-8

Σε ότι έχει σχέση με την διοργάνωση του πάρτυ για τα γενέθλια και της γιορτής ή σε ότι αφορά στην διοργάνωση της βάπτισης, οι γονείς συμφωνούν από κοινού και τους ενδιαφέρει απόλυτα να περάσουν τα παιδιά και οι καλεσμένοι καλά! 

Γι αυτό προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Ομάδα διοργάνωσης juniorevents !

banner-2

Είναι επαγγελματίες, οργανώνουν τα πάντα και έχουν εξαιρετικές τιμές!!! 

banner-4

Θέλετε να διοργανώσετε μια θεατρική παράσταση στο σπίτι σας ή στον χώρο που θα γίνει το πάρτυ για τα παιδιά σας, το juniorsevents αναλαμβάνει τα πάντα! 

Η ομάδα του juniorsevents (facebook σελίδα ΕΔΩ, επικοινωνήστε: 6932.011.395) προτείνει θεαματικά και θεματικά πάρτυ για τα γενέθλια, την γιορτή, την βάπτιση του παιδιού σας. 

 

banner-6

Σε ποια κατηγορία ανήκετε; 

Το juniorsevents αναλαμβάνει: banner-99

baby party (1-2 ετών)- junior party (3-10 ετών)-teanager party (11-18 ετών)
Διοργάνωση βάπτισης σε όλη την Ελλάδα
Special events
Σεμινάρια

Juniorsevents Ομάδα εκδηλώσεων

Η ομάδα εκδηλώσεων juniorsevents, έχει αποδείξει ότι γνωρίζει καλά πώς διασκεδάζουν τα παιδιά όλων των ηλικιών!

banner-3

banner-7Σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες (clowns, maskot, σαλτιμπάγκους, ταχυδακτυλουργούς, κ.α.), θεατρολόγους, ηθοποιούς για παιδικό θέατρο, ειδικούς για θεατρικό και διαδραστικό παιχνίδι, χορευτές, ακροβάτες, ειδικούς στο κουκλοθέατρο, εικαστικούς για κατασκευές κούκλας και άλλων παιχνιδιών, νηπιαγωγούς με φαντασία για τον junior κρυμμένο θησαυρό.

banner-1

Αναλαμβάνουμε την διοργάνωση θεματικών πάρτυ, θεατρικών παραστάσεων, χορογραφιών – μιούζικαλ, έως και την δημιουργία ταινίας μικρού μήκους των νηπίων (με σενάριο, σκηνοθεσία, επαγγελματική βιντεοσκόπηση, φωτογραφία).

banner-5

banner-9

Μετάβαση στο περιεχόμενο