Θέματα ψυχολογίας

Τεστ προσωπικότητας: Ποιο βουνό διαλέγετε στην εικόνα;

Το τεστ που θα σε φέρει πιο κοντά με τον εαυτό σου

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του internet. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Το σημερινό έρχεται να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές για σένα και το υποσυνείδητό σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να επιλέξεις ένα από έξι βουνά στην παρακάτω εικόνα:

Jenny.Gr

Αν διάλεξες:

Το βουνό 1

Αν διάλεξες το βουνό 1, αυτό σημαίνει ότι είσαι ήρεμη φύση. Επιζητάς τη γαλήνη και την ηρεμία στη ζωή. Επίσης, είσαι πρακτικό μυαλό και δουλεύεις σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου. Η προσωπικότητά σου λειτουργεί σαν μαγνήτης στους άλλους.

Το βουνό 2

Το βουνό 2 σημαίνει ότι ανεξάρτητο κι ελεύθερο πνεύμα. Δεν σου αρέσει να συμβιβάζεσαι ούτε αντέχεις να σε ελέγχουν. Επίσης, σου αρέσουν οι προκλήσεις και οι πειραματισμοί με το άγνωστο. Αποφεύγεις τις συγκρούσεις και ξέρεις πώς να κρατάς τις ισορροπίες, στοιχείο που σε κάνει τον ιδανικό σύντροφο.

Το βουνό 3

Το βουνό 3 είναι το Mt. Fuji της Ιαπωνίας και αν το επέλεξες, τότε λατρεύεις την περιπέτεια και το άγνωστο. Ζεις την κάθε σου μέρα σαν να είναι η τελευταία και βάζεις πάνω από όλα την ελευθερία σου και τις ανάγκες του εαυτού σου.

Το βουνό 4

Αν διάλεξες το βουνό 4, φημίζεσαι για την εξωστρέφειά σου και είσαι η ψυχή της παρέας. Έχεις χιούμορ και τα στοιχεία εκείνα στην προσωπικότητά σου που τραβούν τον καθένα. Σου αρέσει να ζεις τη στιγμή, ακούς πάντα την καρδιά σου και σου αρέσει να εξερευνάς νέα πράγματα.

Το βουνό 5

Το βουνό 5 δείχνει ότι δεν φοβάσαι το άγνωστο και σου αρέσει να παίρνεις ρίσκα. Δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και είσαι δημιουργική και καλλιτεχνική φύση.

Το βουνό 6

Αν διάλεξες το βουνό 6, είσαι εσωστρεφής. Αποφεύγεις τα πλήθη, τις κοινωνικές συνάξεις, οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις άβολα. Προτιμάς να περνάς τις περισσότερες ώρες με τον εαυτό σου και σου αρέσει να φιλοσοφείς ενώ έχεις υψηλή ενσυναίσθηση.

πηγή

Τι αποκαλύπτει η ημερομηνία που γεννήθηκες, για τον χαρακτήρα σου;

Μετάβαση στο περιεχόμενο