Ζώδια

Θες να… τα φτιάξεις με κάποιο συγκεκριμένο ζώδιο; Μάθε τον τρόπο (και για άντρες και για γυναίκες)

Θέλεις να τα φτιάξεις με Κριό; Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!

Άντρας Κριός
Να ξέρεις ότι για τον Κριό,τα πάντα εξαρτώνται από τις πρώτες εντυπώσεις του. Να είσαι διασκεδαστική και βεβαιώσου ότι έχεις στυλ και χαρακτήρα. Πάντα να είσαι στην ώρα σου και να έχεις χαρούμενη διάθεση. Εντυπωσίασέ τον,με τη νοημοσύνη σου και κράτησέ τον σε εγρήγορση με το πνεύμα σου,το χιούμορ και το φλερτ σου.
Γυναίκα Κριός
Αν θέλεις να τα φτιάξεις με μια γυναίκα Κριό,θα πρέπει να αναλάβεις δράση. Κάνε τη να περάσει αξέχαστα και ποτέ βαρετά. Δοκίμασε κάτι πρωτότυπο,κάτι που έχει την αίσθηση της περιπέτειας. Ένα άλλο πράγμα που είναι σίγουρο ότι θα εκτιμήσει,είναι να κάνεις μια τολμηρή κίνηση. Μόλις σου απαντήσει με ένα χαμόγελο,δείξε της το πόσο καλή ήταν.
Θέλεις να τα φτιάξεις με Ταύρο; Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!
 Άντρας Ταύρος
Μη μιλάς για τις προηγούμενες σχέσεις σου,που μάλλον δε θέλει να ξέρει και δεν τον νοιάζουν. Θα σου κάνει γλυκά βασανιστήρια,καθώς θέλει το χρόνο του και τουλάχιστον στην αρχή,δε θα σε αφήσει να ξέρεις και πολλά. Δώσε του παθιασμένα φιλιά,ερωτικά παιχνίδια και πολλή διασκέδαση,μέχρι να φτάσετε στο κυρίως πιάτο.
Γυναίκα Ταύρος
Δε θα βιαστείς,αν θέλεις να κάνεις σχέση με γυναίκα Ταύρο. Θα πρέπει να γίνεις φίλος της,πριν επιχειρήσεις να την προσεγγίσεις ερωτικά. Τόνισέ της,ότι είναι όμορφη και αισθησιακή. Να ξέρεις ότι προσελκύει την προσοχή πολλών θαυμαστών γύρω της,έτσι θα πρέπει να ξεχωρίζεις στο  πλήθος. Πρόσφερέ της λουλούδια και ένα ρομαντικό δείπνο για να της κάνεις εντύπωση.
Θέλεις να τα φτιάξεις με Δίδυμο; Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!
Άντρας Δίδυμος
Δε χρειάζεται να κάνεις και πολλά,για να τα φτιάξεις μαζί του. Θα τα κάνει όλα αυτός! Να είσαι θετική και χαρούμενη και ερέθισέ του το μυαλό. Μίλα του για κάτι ενδιαφέρον και θα τον γοητεύσεις. Κράτα ζωντανή την αίσθηση της περιέργειας και βάλε έναν αέρα μυστηρίου. Και το κυριότερο,μην αναφέρεις τη δέσμευση στο φλερτ σας,θα φύγει μακριά σου.
Γυναίκα Δίδυμος
Να είσαι λίγο μυστηριώδης και ανεξάρτητος. Δώσε τις,όσο δίνει και κρύψε,ότι κρύβει. Το παιχνίδι κυνηγητό,κρυφτό είναι τα παιχνίδια που αγαπά να παίζει με τους πιθανούς συντρόφους της. Μπορεί να παίζει μαζί σου αρκετό καιρό,για να δει αν αξίζεις πραγματικά γι’ αυτήν. Για να προκαλέσεις το ενδιαφέρον της,θα πρέπει να κάνεις αστεία και να είσαι προσιτός.
Θέλεις να τα φτιάξεις με Καρκίνο;Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!
 Άντρας Καρκίνος
Η ανάγκη του για επιβεβαίωση, τον κάνει να είναι πολύ ντροπαλός και εσωστρεφής, για να σου ζητήσει να τα φτιάξετε. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση και να τον ρωτήσεις ευθέως. Να ξέρεις, ότι ποθεί μια βαθιά και ουσιαστική σχέση και εκτιμά την κατανόηση και τη συμπόνια σου.
 Γυναίκα Καρκίνος
Προκειμένου να τα φτιάξεις μαζί της,θα πρέπει να ξέρεις σε τι διάθεση είναι και να της δείξεις την απαιτούμενη προσοχή,σε ότι λέει. Να είσαι υποστηρικτικός σε ότι κάνει και λάβε υπόψη σου μην καταλάβει ποτέ,ότι προσπαθείς να επωφεληθείς από αυτήν. Την έχασες! Δεν περιμένει να σε παντρευτεί αμέσως,αλλά θα ήθελε να σε γνωρίσει πρώτα.
Θέλεις να τα φτιάξεις με Λέων; Μάθε πως πρέπει να κινηθεί!
Άντρας Λέων
Η εμφάνιση είναι σημαντική γι’ αυτόν,έτσι ντύσου καλά,αλλά και μίλα καλά. Να είσαι υπερήφανη για τον εαυτό σου και να έχεις αυτοεκτίμηση,όπως έχει και ο ίδιος. Φλέρταρε και μη δώσεις όλο σου τον εαυτό,αλλά αποκαλύψου λίγο λίγο. Πες του,ότι ξέρεις καλά πόσο σ’ έχει γοητεύσει με το πάθος και τη φωτιά που σου άναψε.
Γυναίκα Λέων
Η Λέαινά σου,μπορεί να είναι μία επικίνδυνη γυναίκα. Παραμονεύει τη λεία της και σχεδιάζει την επίθεση. Να ξέρεις,ότι δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα. Χάρισέ της πολλή διασκέδαση,αρκετή προσοχή και κάνε της φιλοφρονήσεις και κολακείες. Θέλει κάποιον που ξέρει που πάνε τα πράγματα και να αισθάνεται ο εαυτός της,μαζί του.
Θέλεις να τα φτιάξεις με Παρθένο;Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!
 
 Άντρας Παρθένος
Ποτέ μην περιμένεις, να σε ερωτευτεί με την πρώτη ματιά ή να σε κυνηγήσει. Είναι αρκετά ντροπαλός, μέχρι να νιώσει άνετα μαζί σου, γι’ αυτό μην κάνεις το λάθος και θεωρήσεις ότι είναι αδιάφορος ή ψυχρός. Θα χρειαστεί, να ξεκινήσεις εσύ τη συζήτηση και είναι συχνά καλύτερο να μιλήσεις για τον εαυτό σου. Ετοιμάσου για πολλές προσωπικές ερωτήσεις.
Γυναίκα Παρθένος
Θα χρειαστεί να γίνεις πρώτα φίλος με μία γυναίκα Παρθένο, ελπίζοντας να την αποπλανήσεις. Δεν είναι μόνο να έχεις πνεύμα και χιούμορ, αλλά και συμπόνια προς τους άλλους ανθρώπους. Όσο και να τη θέλεις, μη βιαστείς με τίποτα. Να είσαι ήρεμος, πρακτικός και ειλικρινής. Να την αγαπάς πλήρως και με πάθος. Και μακριά από αδικαιολόγητα, συναισθηματικά ξεσπάσματα.
zodia_zevgari
Θέλεις να τα φτιάξεις με Ζυγό; Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!
 
Άντρας Ζυγός
Το φλερτ ενός άνδρα Ζυγού θα σε γοητεύσει. Να είσαι σέξι,έξυπνη και ευδιάθετη. Θα πρέπει να έχεις καλό γούστο και να απολαμβάνεις τα πάντα,με όλες σου τις αισθήσεις. Πες αστείες ιστορίες και δείξε του,ότι θέλεις να μάθεις και να δεις περισσότερα από αυτόν. Θα πρέπει να ξεχωρίζεις από τις υπόλοιπες,με το να είσαι καλός ακροατής και συνομιλητής.
 Γυναίκα Ζυγός
Για να την αποπλανήσεις,γείρε τη ζυγαριά προς το μέρος της. Μία γυναίκα Ζυγός είναι λάτρης της ομορφιάς και της τέχνης έτσι κάνε,έκκληση στις αισθήσεις της. Εκτιμά την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Μάγεψέ τη,με τη γοητεία σου και με την παρουσία σου και μόνο. Εάν είσαι αρκετά τυχερός και κερδίσεις την καρδιά της,η ζωή σου θα είναι ένα ατελείωτο πάθος,αλλά και το πιο σημαντικό: ισορροπία
Θέλεις να τα φτιάξεις με Σκορπιό;Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!
Άντρας Σκορπιός
Μη φοβάσαι να τον πλησιάσεις και πες του πόσο ελκυστικό τον βρίσκεις. Κάνοντας την πρώτη κίνηση, θα τον ενεργοποιήσεις και θα του δείξεις, την αμέριστη προσοχή σου. Του αρέσει η εμπιστοσύνη και η τολμηρή σεξουαλικότητα. Βγάλε προς τα έξω, όλο σου τον αισθησιασμό και να είσαι έτοιμη να του δοθείς ψυχή τε και σώματι. Μην του τα δώσεις όμως, όλα αμέσως.
Γυναίκα Σκορπιός
Να ξέρεις ότι δε θα σου δώσει την καρδιά της πολύ εύκολα,αν πρώτα δεν κερδίσει την εμπιστοσύνη σου. Ως εκ τούτου,θα σε περάσει από μια σειρά τεστ,προκειμένου να κάνει σχέση μαζί σου. Θα πρέπει να είσαι ειλικρινής και γνήσιος. Να της δείξεις ότι τη θέλεις πραγματικά στη ζωή σου. Αν την κοροϊδέψεις,θα σε τσιμπήσει με το κεντρί της.
Θέλεις να τα φτιάξεις με Τοξότη;Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!
Άντρας Τοξότης
Είναι πολύ εύκολο,να ξεκινήσεις μία συνομιλία με έναν άντρα Τοξότη. Όταν μιλάει να τον ακούς προσεκτικά. Θα σε αγαπήσει, όταν βλέπει ότι έχεις πράγματα να κάνεις ή όταν θέτεις στόχους και θέλεις να τους επιτύχεις. Δεν του αρέσει να νιώθει δεμένος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλει σχέση. Έχε την αίσθηση της περιπέτειας, φλέρταρε, χαλάρωσε κι όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.
Γυναίκα Τοξότης
Αγαπά τη συγκίνηση του κυνηγιού,αλλά αγαπά ακόμα περισσότερο όταν πιάνει το θήραμά της. Αν και το παιχνίδι της γάτας και του ποντικιού,είναι συχνά διασκέδαση γι’ αυτήν,της δημιουργεί μεγάλη σεξουαλική ένταση,που πρέπει να εκτονωθεί. Να είσαι ντυμένος στην τρίχα και έτοιμος να παίξεις. Σε θέλει να χαμογελάς και να την κάνεις να διασκεδάζει.
Θέλεις να τα φτιάξεις με Αιγόκερω; Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!
 
Άντρας Αιγόκερως
Αυτό που μπορείς να κάνεις, για να τον κάνεις δικό σου, είναι να έχεις σοβαρότητα και να είσαι δύσκολη. Θα πρέπει να τον προσεγγίσεις, σα να προσεγγίζεις τη ζωή με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Η διακριτικότητα, τον βοηθά να αισθάνεται άνετα και ασφαλής. Όταν φλερτάρεις,  βεβαιώσου ότι είναι κάτι που μόνο οι δυο σας βλέπετε και ακούτε.
Γυναίκα Αιγόκερως
Μπορεί να περάσεις από σαράντα κύματα και θα αισθάνεσαι ότι έχουν εξαντληθεί οι αντοχές σου,μέχρι να την κάνεις δική σου. Δε θα πρέπει να βιαστείς και δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος. Μόνο με αργή και σταθερή προσέγγιση,θα κερδίσεις την καρδιά της. Θα πρέπει να σε εμπιστευθεί και να αισθάνεται ασφαλής. Ξεκίνησε,δίνοντάς της προσοχή και κάνοντας μικρά πράγματα γι’ αυτήν.
Θέλεις να τα φτιάξεις με Υδροχόο;Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!
Άντρας Υδροχόος
Προσέγγισέ τον,μιλώντας και συζητώντας για οτιδήποτε και λάβε υπόψη σου,ότι τίποτα δεν είναι ταμπού γι’ αυτόν. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να σου δείξει ότι σε θέλει. Είναι βέβαια λίγο δύσκολο να τον προσελκύσεις και να τον αποπλανήσεις,γιατί θα σου προσφέρει ένα μικρό κομμάτι του χρόνου του. Θα πρέπει να είσαι έξυπνη και να εκπέμπεις έναν αέρα μυστηρίου,για να κερδίσεις την καρδιά του.
Γυναίκα Υδροχόος
Χρησιμοποίησε το χιούμορ σου και δείξε της,ότι εκτιμάς την ιδιόμορφη πλευρά του χαρακτήρα της. Κάνε τη να γελάει και διέγειρε όλες τις αισθήσεις της. Πρόσφερέ της την εμπειρία να κάνετε κάτι νέο και συναρπαστικό μαζί κι έτσι αυτή,θα γοητευθεί από εσένα και θα θέλει να περνά περισσότερο χρόνο μαζί σου. Λάβε υπόψη σου,ότι η απρόβλεπτη φύση της,την κάνει διστακτική στη δέσμευση.
Θέλεις να τα φτιάξεις με Ιχθύ; Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!
Άντρας Ιχθύς
Για να προσελκύσεις το ντροπαλό Ιχθύ,θα πρέπει να είσαι εξωστρεφής. Το πιο πιθανό είναι,να είσαι αυτή που θα κάνει την πρώτη κίνηση. Να είσαι ρομαντική και πρόσφερέ του πολλή διασκέδαση. Επειδή είναι ιδεαλιστής,ρομαντικός και αρκετά ευαίσθητος,θα πρέπει να τον προσεγγίσεις με αγάπη και προσοχή. Να ξέρεις ότι είναι ο Ρωμαίος και θέλει την Ιουλιέτα του.
Γυναίκα Ιχθύς
Το φλερτ και οι ρομαντικές χειρονομίες μη σε τρομάζουν,αν θέλεις μία γυναίκα Ιχθύ. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις,είναι να είσαι άμεσος με ευαισθησία και υπομονή. Να είσαι θετικός,προστατευτικός,υποστηρικτικός,αλλά και στοχαστικός. Η ιδέα για ένα μυστικό έρωτα θα την ενθουσιάσει και θα τη γοητεύσει,ενώ οι δολοπλοκίες θα την απομακρύνουν.
]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο