Ζώα

Τρίπολη: Έριξαν φόλα σε σκύλο και η συνέχεια σόκαρε τους πάντες – Δύο γυναίκες δεν έμειναν απαθείς – ΒΙΝΤΕΟ

Το επίμαχο βίντεο είναι σκληρό. Ένα αδέσποτο σκυλί περνάει μαρτυρικές στιγμές, αλλά το τέλος της υπόθεσης είναι αίσιο.
 
«Γροθιά στο στομάχι» είναι το βίντεο που δείχνει ένα δηλητηριασμένο μαύρο σκυλί να σπαρταράει σε δρόμο της Τρίπολης. Ο άτυχος σκύλος έβγαζε αφρούς από το στόμα, έτρεμε ολόκληρος και έβγαζε κραυγές.
 
Δύο γυναίκες στην οδό Μυστριώτου έσπευσαν αμέσως και με ένα σεντόνι τον τύλιξαν και τον μετέφεραν με αυτοκίνητο στον κτηνίατρο κ.Κουμαρέλα. Το θετικό, είναι ότι το σκυλί σώθηκε και γλίτωσε από βέβαιο θάνατο. Πρόκειται για άλλο ένα κρούσμα με φόλες στην Τρίπολη.
 
Τα περιστατικά είναι πάρα πολλά και το θέμα έχει λάβει σοβαρότατες διαστάσεις. Είναι αναγκαίο να εντοπιστούν εκείνοι που εγκληματούν εις βάρος των ζώων και για να γίνει αυτό, πρέπει όλοι όσοι γνωρίζουμε την παραμικρή πληροφορία γύρω από αυτό το θέμα, να μιλήσουμε άμεσα στις Αρχές.
 
 
Η κακοποίηση, ο βασανισμός, η κακή και βάναυση μεταχείριση, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας σε βάρος ζώου, είναι πράξεις άδικες, που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και τιμωρούνται με φυλάκιση και χρηματική ποινή, σύμφωνα με το Ν. 1197 / 1981, όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 4039/ 2012 και ισχύει σήμερα.
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο