Like Προτεινόμενο

Η Γιορτή της Μητέρας: 4 υπέροχες ιδέες για μια ξεχωριστή ημέρα!

1. Απολαύστε μαζί ένα πικ-νικ στην παραλία

Ένα καλάθι με τρόφιμα, μία κουβέρτα, ένα ψυγειάκι με πόσιμα και τα καπέλα σας. Οι παραλιακές ζώνες της Αθήνας είναι γεμάτες σημεία στα οποία μπορείτε να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε στην πόλη, χωρίς να χρειαστεί να σκαρφαλώσετε ή να περπατήσετε χιλιόμετρα. Γεμίστε το καλάθι με τυριά, ψωμί και κρακεράκια, ντοματάκια, αγγουράκια και ελιές, γεμίστε κι ένα τάπερ με φράουλες λουσμένες σε μέλι και χυμό πορτοκαλιού κι είστε έτοιμες. Ένα μπουκάλι δροσερό ροζέ ταιριάζει με όλα. Αν δεν θέλετε αλκοόλ, βάλτε τσάι ή ό,τι βότανα θέλετε σε μία γυάλινη κανάτα, γεμίστε την με νερό, κλείστε την με πλαστική μεμβράνη και αφήστε την στον ήλιο για 1-2 ώρες. Μεταφέρετέ την στο ψυγείο ή στο θερμός.

2. Χαρίστε της άλατα μπάνιου φτιαγμένα από τα χεράκια σας

Κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος, αυτός ο συνδυασμός υπόσχεται χαλαρωτική, ενυδατική και θεραπευτική δράση. Είναι πολύ εύκολο και διαρκεί έξι μήνες. Για να το φτιάξετε θα χρειαστείτε:

1 φλ. μαύρο αλάτι
1 φλ. ροδοπέταλα ή και μπουμπούκια
1/4 φλ. λουλούδια λεβάντας
1/4 φλ. χαμομήλι
Αιθέριο έλαιο λεβάντας

Πώς το φτιάχνουμε; Αναμιγνύουμε το αλάτι με το χαμομήλι, την λεβάντα και τα λουλούδια και προσθέτουμε 25 σταγόνες αιθέριο έλαιο. Διαλέγουμε ένα γυάλινο βάζο με αεροστεγές σκέπασμα και το στολίζουμε με κορδέλες και αποξηραμένα τριαντάφυλλα.

3. Καλέστε την για brunch

Αν σας το επιτρέπουν οι συνθήκες, καλέστε την μητέρα σας για ένα πρωινό διαφορετικό από τα συνήθη. Γεμίστε τα βάζα με φρέσκα λουλούδια και υποδεχθείτε την με ένα φιλί και μία δροσερή Μιμόζα, φτιαγμένη από φρέσκο χυμό πορτοκάλι και σαμπάνια ή Prosecco. Για το τραπέζι προτείνουμε τα κλασσικά αυγά scrambled, που δεν χρειάζονται ικανότητες σεφ για να πετύχουν, συνοδεία καπνιστού σολομού, cream cheese και bagel.

4. Φτιάξτε τρισδιάστατες κάρτες για την γιορτή της μητέρας

πηγή

Διαδικτυακή Συνάντηση με θέμα την πρακτική προσέγγιση της παιδικής κακοποίησης και παραμέλησης από την φοιτητική ομάδα Meds Can

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο