Ζώα

4χρονο κορίτσι ταΐζει έξι σκυλιά pit bull και τους δείχνει ποιός είναι το αφεντικό – Δείτε το video

Βίαια, τρομακτικά, επικίνδυνα, θανατηφόρα … Τα πίτμπουλ τα έχουν αποκαλέσει όλα αυτά αλλά εδώ είναι η απόδειξη ότι λίγη αγάπη μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό για τις ράτσες σκύλων που αποκαλούνται βίαιες.
 
Ας το παραδεχτούμε: τα στερεότυπα για τα pit bull είναι απαίσια και άδικα. Γιατί μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν το γεγονός ότι είναι οι κακοί ιδιοκτήτες που μετατρέπουν τα σκυλιά σε επικίνδυνα.
 
Τα pit bull είναι μερικά από τα πιο κοινά αδέσποτα στους δρόμους ή που αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ σε καταφύγια. Ευτυχώς, το ακόλουθο γλυκό βίντεο είναι μια μεγάλη υπενθύμιση του γιατί αυτά τα παρεξηγημένα σκυλιά χρειάζονται αγάπη και ένα σπίτι όσο και οποιαδήποτε άλλη φυλή.
 
Γνωρίζατε ότι τα πίτμπουλ ήταν κάποτε γνωστά ως «Ο σκύλος νταντά»;
 
Στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε πώς ένα μικρό κορίτσι έχει γίνει η επικεφαλής του νοικοκυριού, διοικώντας έξι μεγάλα αρσενικά πίτμπουλ την ώρα του δείπνου τους.
 
Πολλοί ανθρωποι υποστηρίζουν ότι αυτό το μικρό παιδί δεν θα έπρεπε να είναι γύρω από τα πεινασμένα αρσενικά σκυλιά στο δείπνο, είναι πολύ σαφές ότι τα πίτμπουλ έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση και γνωρίζουν ότι είναι ένα μέλος της οικογένειας και όχι απειλή.
 
Δείτε το βίντεο
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο