Αθλητισμός

Δευτέρα του Πάσχα στον Πύργο:«1ος Αγώνας Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης»

Σε λίγο ξεκινάει ο «1ος Αγώνας Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης» στον Πύργο και όλοι πρέπει να δώσουμε το παρόν και να στηρίξουμε την πρωτοβουλία του νεοσύστατου ποδοσφαιρικού συλλόγου ¨Ερασιτέχνες Ν. Ηλείας¨, οι οποίοι μας αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι του αθλητικού χώρου νοιάζονται για τους συνανθρώπους τους!

Mε σλόγκαν «Δίνουμε αγάπη, δίνουμε ζωή»οι ποδοσφαιριστές Ντεγιάν Μιλοσέσκι, Στάθης Χαραλαμπόπουλος, Κωνσταντίνος Κουτρουμπής και Γιώργος Γιαννακόπουλος, που δημιούργησαν το σύλλογο «Ερασιτέχνες Ν. Ηλείας», διοργανώνουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Είναι ο «1ος Αγώνας Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης» και θα διεξαχθεί την Δευτέρα 13 Απριλίου 2015 ώρα 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου.

Οι ομάδες: Παλαίμαχοι Πανηλειακού vs Ερασιτέχνες Ν. Ηλείας, στέλνουν ένα κοινωνικό μήνυμα και βοηθούν όσους η πολιτεία προσπερνά.

Οι ιδρυτές του συλλόγου «Ερασιτέχνες Ν. Ηλείας», συνδέουν τον αθλητισμό με την κοινωνία και μέσω του juniorsclub.gr στέλνουν το πιο ηχηρό τους μήνυμα: «Στόχος μας, είναι να γίνει θεσμός αυτή η διοργάνωση και να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη».

Τιμή εισιτηρίου 1 ευρώ.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο