Σεμινάρια Υγεία

“Meet The Experts” – Συναντήστε τους ειδικούς και λύστε τις απορίες σας!!!

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων για ασθενείς με καρκίνο και για τον γενικό πληθυσμό, για όλους όσους θέλουν να λύσουν τις απορίες τους για ιατρικούς χειρισμούς, που έχουν σχέση με τον καρκίνο.

 

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 και ώρες 10:30-13:00 θα πραγματοποιηθεί η 2 η συνάντηση με θέμα: «Ακτινοδιαγνωστικές & Αιματολογικές εξετάσεις – Τι μας αποκαλύπτουν για την κατάσταση του ασθενούς και την θεραπευτική προσέγγιση» με ομιλητές τον κο Αχιλλέα Νικολακόπουλο – Παθολόγο – Ογκολόγο, MD, PhD Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών και την κα Αθανασία Τσαπαλίρα- Ιατρός- Ακτινολόγος Ιδιώτης Μαγνητική Πατρών.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Mosaic (Ερμού 112) με ελεύθερη συμμετοχή και ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook και στο Youtube.

Το 2ο σεμινάριο του Προγράμματος Meet The Experts υλοποιείται με την Υποστήριξη της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. και της Μαγνητικής  Πατρών.

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook:  juniorsclub.gr —> ΕΔΩ

Υπουργείο Υγείας: Κλειστά τα σχολεία σε περίπτωση μεταφοράς αφρικανικής σκόνης – Juniors Club

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο