Βιβλίο

Παιδικό βιβλίο: Ο Κήπος των Ευχών

Μια αγνή καρδιά μπορεί να νικήσει κάθε σκοτάδι με τη δύναμη μιας και μόνο ευχής! Αύτο μας εξιστορεί το παιδικό βιβλίο Ο Κήπος των Ευχών.

Περιγραφή βιβλίου

Μια παγωμένη χειμωνιάτικη νύχτα του Δεκέμβρη, όλοι κοιμούνται στη μικρή πολιτεία.
Όλοι εκτός από ένα μικρό θαρραλέο κορίτσι που τολμά να μπει στο μαγικό κήπο για να ζητήσει κάτι πολύτιμο. Θα μπορέσουν τα μικρά φτερωτά ξωτικά να πραγματοποιήσουν την ευχή του κοριτσιού; Θα ξεφύγει η μικρή από την σκληρή συμπεριφορά της άκαρδης θείας και θα μπορέσει να ξαναβρεί τη ζεστασιά και την ευτυχία;

Μια αγνή καρδιά και ένα παιδικό βιβλίο μπορούν να νικήσουν κάθε σκοτάδι.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Με φωνάζουν Γεωργοπούλου Αθανασία. Άνοιξα για πρώτη φορά τα μάτια μου πριν αρκετά χρόνια σε μια μικρή πόλη της Γερμανίας, αλλά μεγάλωσα στις γειτονιές της Αθήνας. Στα 18 μου σπούδασα στη φιλοσοφική Αθηνών και στα 25 μου αποφάσισα να γίνω νοσηλεύτρια. Οι παππούδες μου ήταν παραμυθάδες.

Θυμάμαι ακόμη τα παιδικά μου καλοκαίρια στο χωριό, στα ορεινά της Πίνδου, όπου πρωτάκουσα για νεράιδες, ξωτικά και γενναίους ήρωες. Μπορεί να τους συνάντησα κι όλας, αλλά δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά. Ξέρω μόνο ότι τις νύχτες ο άνεμος μου ψιθυρίζει τις ιστορίες τους, που μου ζητούν να γραφτούν στο χαρτί και να σας ταξιδέψουν.

Το γράμμα της μικρής Μαρίτας – Juniors Club

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο