Αθλητισμός Προτεινόμενο

Raptor Krav Maga και στην Πάτρα! Έδωσαν εξετάσεις με κλειστά μάτια- Δείτε τα βίντεο

Το krav maga μπορεί να εφαρμοστεί από όλους!

Τι πιο δύσκολο να έχεις δεμένα μάτια και να δέχεσαι επίθεση, κι΄όμως όσοι ανήκουν στην ομάδα του George Mimmis, αναγνωρίζουν από τα πρώτα μαθήματα την αξία του πραγματικού krav maga. 

raptrokrav-maga-juniorsclub.gr

Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, διεξήχθησαν με επιτυχία οι προαγωγικές εξετάσεις 1ου και 2ου LEVEL RKM, υπό τις οδηγίες του εκπαιδευτή τους, George Mimmis Founder & Chief Instructor του συστήματος Raptror krav Maga, στο κέντρο πολεμικών τεχνών ¨ΒΑΣΙΛΕΙΑ¨, Γ. Παπανδρέου 73 (πρώην Καλαβρύτων), στην Πάτρα.

krav maga- 1- 7 Iouniou 2015. juniorsclub.gr

Το 1ο Level Raptor Krav Maga, απέκτησαν οι:Ελένη Ρέντζη, Γεωργία Σουσάνη και Άρης Κορέλης, ενώ το 2ο Level Raptor Krav Maga, απέκτησαν οι:Βασίλης Μπαλάσκας, Ρομπέρτο Σάμι και Διαμαντής Κατσαϊτης. 

Το Raptor krav Maga είναι η απόλυτη πολεμική τέχνη για να αντιμετωπίσετε κάθε μορφή απειλής. Η αυτοάμυνα δεν είναι σπορ και οι κανόνες της προσαρμόζονται ανάλογα με την απειλή, τον χρόνο και τον τόπο.

raptror-krav-maga-2-juniorsclub.gr

Τα μαθήματα είναι δίωρα και πολλοί είναι αυτοί που απολαμβάνουν την σκληρή γυμναστική σε σχέση με το εκπαιδευτικό μέρος!

https://www.youtube.com/watch?v=wF4LWn_N98w

Το Raptor krav Maga είναι για όλους! Για άνδρες, γυναίκες, εφήβους, ενώ υπάρχουν ειδικά τμήματα για αστυνομικούς και στρατιωτικούς

raptorkravmaga-2-juniorsclub.gr Η σύγχρονη μορφή του εγκλήματος, η βία που κατακτά όλες τις κοινωνικές ομάδες ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, η ψυχολογική βία που ασκείται με ή χωρίς την ανοχή του ατόμου, ο φόβος που σας κυριεύει και νιώθετε ανήμποροι, όλα αυτά οδηγούν σε αδιέξοδο, ΕΚΤΟΣ κι’ αν εσείς επιλέξετε να ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ. krav-maga-juniorsclub.gr Υπάρχουν απειλές που πρέπει να μάθετε να τις διαχειρίζεστε με ψυχραιμία ώστε να τις αποφύγετε ή να τις αντιμετωπίσετε και έτσι να σώσετε ακόμα και τη ζωή σας. Με εύκολο και κατανοητό τρόπο, με τεχνικές που όλοι μπορούν να εφαρμόσουν υπό την κατάλληλη εκπαίδευση, η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ σας βοηθά να αναπτύξετε τις ικανότητες σας και κυρίως να είστε πάντα σε ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.

Ο George Mimmis, με 27ετή εμπειρία στα θέματα ασφαλείας, εκπαιδευμένος από Ισραηλινούς και Νοτιοαφρικανούς, κάτοχος διπλώματος D E M S (Dynamic Effective Methodical Strategies), ήρθε στην Ελλάδα για να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στον τομέα την ασφάλεια και της αυτόαμυνας.

raptor krav maga

Συνεργάζεται με τον Ian K., Ιδρυτή του Antirape project, όπου διδάσκεται σε σχολεία και σε ειδικά σεμινάρια στην Ν. Αφρική και σε χώρες της Ευρώπης.

Για πληροφορίες καλείτε στο 6944.020.505

Raptror Krav Maga 

Facebook fan page: Raptror Krav Maga &  Street wise self defence Facebook pofil: Raptor Krav Maga ]]>

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο