Ζώα

Σήμερα η εντυπωσιακή Ιππική παρέλαση στην Ανδραβίδα! Μη χάσετε τo απίστευτο show!

Σήμερα Σάββατο 2 Μαΐου, στον κεντρικό δρόμο της Ανδραβίδας, στις 6:00 το απόγευμα, είναι η 13η Ιππική παρέλαση Συλλόγου «Κενταύρων» στον Κεντρικό! 

Μια εντυπωσιακή παρέλαση, όπως είναι και τα εντυπωσιακά άλογα της Ανδραβίδας που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

ippiki_parelasi.juniorsclub

Περισσότερες πληροφορίες για την ιππική παρέλαση στη στήλη events —> Ελλάδα 

Η Αλεξάνδρα Αλτούνη, πρόεδρος του ιππικού ομίλου «Οι Κένταυροι» μίλησε για τη ζωή της και την αγάπη της για τα άλογα στην Πηγή Γιακουμέλου. 

Άλλωστε η Αλεξάνδρα παρακίνησε πολλούς άλλους ιδιοκτήτες ίππων να δημιουργήσουν τον ιππικό σύλλογο «οι Κενταυροι», έναν σύλλογο που πραγματικά έχει τεράστια επιτυχημένη πορεία και έχει γίνει γνωστός όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και πανελλαδικό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι η μεγάλη ιππική παρέλαση που διεξάγεται σήμερα στην Ανδραβίδα και συγκεντρώνει λάτρεις της ιππασίας από ολόκληρη την Ηλεία και όμμορους νομούς.

Σε αυτή την παρέλαση λαμβάνουν μέρος άλογα και οι ιδιοκτήτες τους που παρουσιάζουν πολλά shows, μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου που χειροκροτεί ασταμάτητα.

alogo2-andravidas-juniorsclub

Η Αλεξάνδρα Αλτούνη, πάντα είχε στα όνειρά της τα άλογα. Πάντα ονειρευόταν να αποκτήσει ένα δικό της και με αυτό να ταξιδεύει όπου μπορεί η ψυχή της!

Από το 1997 ασχολείται με την ιππασία όμως όταν ήταν ακόμα μικρούλα, όπως η ίδια μας λέει, ο καημός της ήταν να αποκτήσει ένα άλογο.

«Ο πατέρας μου είναι εργολάβος και είναι ιδιοκτήτης χώματουργικων μηχανημάτων, συχνά επισκεπτόταν το ιππορφοβειο Ντουζιου και πάντα πήγαινα μαζί του για να δώ τα αλογάκια! Μεγάλος καημός! Πάντα ήθελα ένα! Αλλά δεν μου έπαιρνε! 

Το DNA μου ως Ανδραβιδαία το ζητούσε! Τα άλογα και ειδικά το άλογο φυλής Ανδραβίδας ήταν και είναι το σήμα κατατεθέν και αναφοράς μου για όπου σταθώ και βρεθώ», λέει με περηφάνια και πολλή αγάπη η Αλεξάνδρα.

…Έτσι και έγινε. Αφού τελείωσε τη Φυσικοθεραπεία έφυγε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα την Αγγλία για να σπουδάσει. Παράλληλα λοιπόν με της σπουδές δούλεψε σε ομάδα παιδιών με ειδικές ανάγκες στο special care center with horses κάνοντας θεραπευτική ιππασία για δύο χρόνια! Επίσης κατά τη διάρκεια των μαθημάτων εκεί πήρε το δίπλωμα για Horse Riding & training Instructor!

Κατόπιν δούλεψε στη Liverpool team σαν φυσιοθεραπευτρια για ακόμα δύο χρόνια και τελείωσε τις σπουδές της στην Αισθητική στο John Mores tropical.

«Τώρα πλέον είχα τα δικά μου λεφτά… Επέστρεψα στην Ελλάδα όπου το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να οργανωθώ και να αγοράσω το δικό μου άλογο ….», αναφέρει αρκετά συγκινημένη που τελικά είχε φτάσει το στόχο της.

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο