Τέχνη

Ίδρυμα της Βουλής: «Στην ίδια πόλη…» Συναντήσεις στην έκθεση – Τρίτη συνάντηση

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, στο πλαίσιο της έκθεσης «Στην ίδια πόλη: Χριστιανοί και Εβραίοι στη Θεσσαλονίκη», που συνδιοργανώνει με την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, το Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το Αρχείο Γ. Κωνσταντινίδη, σας προσκαλεί σε συναντήσεις συζήτησης, γνώσης.

Η τρίτη συνάντηση, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 στις 19:00. Ο Γεώργιος Κωνσταντινίδης, δικηγόρος, αρχιμουσικός, πιανίστας, συλλέκτης και συνεπιμελητής της έκθεσης «Στην ίδια πόλη. Χριστιανοί και Εβραίοι στη Θεσσαλονίκη» θα μιλήσει με θέμα: «Η εξέλιξη της κλασικής μουσικής στη Θεσσαλονίκη: Aπό τον Όμιλο Φιλομούσων στην ίδρυση του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης». Ο Ευάγγελος Χεκίμογλου συγγραφέας και συνεπιμελητής της έκθεσης θα μας εισαγάγει στο κοινωνικό, πολιτιστικό και καλλιτεχνικό πλαίσιο της εποχής και θα συντονίσει την εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων, Βασιλίσσης Σοφίας 11 (είσοδος από Σέκερη), Αθήνα.

Πληροφορίες: https://foundation.parliament.gr

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Παγκόσμια ημέρα ΙΦΝΕ και τριήμερο εκδηλώσεων “Ενώνουμε τις δυνάμεις μας! Ανοίγουμε την αγκαλιά μας!” – Juniors Club

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο